Şoferi băuţi la volan, „pescuiţi” de poliţişti

aparat etilotestDoi conducători auto au fost prinşi băuţi la volan, în urma unor controale în trafic ale poliţiştilor rutieri. Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03.10, Adrian Mihai V. de 30 ani, din municipiul Cîmpulung, judeţul Argeş, a fost depistat conducând un autoturism pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoşani. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi noapte, în jurul orei 03.20, a fost oprit în trafic, pe DJ 296, în comuna Roma, autoturismul condus de Mugurel Constantin C. de 41 ani, din comuna Nicşeni.

 Conducătorul auto avea o concentraţie de 0.97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi bărbaţi au fost conduşi la Spitalul Judeţean Botoşani, unde li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele acestora s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibație alcoolică peste limita legală, cauzele urmând a fi soluţionate procedural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *