Eduard Hellving: Prefectul sa isi faca datoria, sa nu existe partipris-uri politice

Eduard Hellvig la sediul PNLMinistrul Dezvoltarii a cerut prefectului Adrian Constantinescu sa isi faca datoria fata de lege si sa organizeze alegeri corecte. Eduard Hellving a facut totodata un apel la membrii PDL sa inteleaga ca perioada in care administrau statul, organizatiile judetene si institutiile descentralizate a trecut.

 “Prefectul sa isi faca datoria, sa nu existe partipris-uri politice. Unul din lucrurile pe care le-am detestat cel mai mult cand am fost in opozitiei si faceam politica impotriva regimului Basescu si a regimului PD a fost ca am contestat permanent amestecarea politicului in toate structurile de conducere ale statului. Singurul lucru care conteaza este legea si sa se gindeasca foarte bine, daca au intentia de a frauda, daca au intentia de a eluda legea in perioada campaniei electorale, ca responsabilitatea prefectului este de a se asigura ca legea este aplicata in acest judet”, a spus ministrul.

Acesta s-a aflat, simbata, intr-o vizita la Botosani. Hellving s-a intalnit cu liderii locali USL si cu primarii USL.

2 thoughts on “Eduard Hellving: Prefectul sa isi faca datoria, sa nu existe partipris-uri politice

  1. Singurul lucru pe care il detesta dl. Hellving cand era in opozitie era faptul ca nu erau ei la putere.

  2. alegerile trebuie sa fie corecte , indiferent de puterea pe care o au unele pertide si cred ca usl va castiga in acest an pentru ca si oamnei au nevoie de o schimbare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *