Cărţi şi jucării pentru copiii din Vorniceni

donatii vorniceniCărţile, rechizitele, jucăriile şi hăinuţele pentru copiii săraci, colectate în campania demarată la începutul lunii mai de Şcoala cu clasele I-VIII nr. 3 Vorniceni şi Centrul de Voluntariat al Asociaţiei B-Right Media, cu sprijinul Botoşani Shopping Center, au ajuns la destinaţie.

O echipă de voluntari de la Asociaţia B-Right Media s-a deplasat vineri la Vorniceni pentru a preda donaţiile beneficiarilor. Au fost duse peste 200 de cărţi, precum şi saci întregi de jucării, rechizite şi hăinuţe. În semn de mulţumire, copiii au pregătit un emoţionant program artistic. O galerie foto de la eveniment este disponibilă pe pagina de Facebook a Asociaţiei B-Right Media – Centrul de Voluntariat.

Pentru că şcoala lor este în prezent în reabilitare, cărţile vor fi pentru început disponibile în clasa învăţătoarei care a iniţiat campania, Marinela Mihai, urmând ca ulterior să poată fi consultate la biblioteca unităţii de învăţământ.

Suntem bucuroşi că am putut face acest gest pentru copii. Le mulţumim tuturor botoşănenilor care au donat cărţi în Botoşani Shopping Center, dar şi organizaţiilor care s-au implicat la rândul lor în colectă, precum Asociaţia Învăţătorilor sau Asociaţiile Ne Trebuie Speranţă şi Il Girotondo”, a declarat Constantin Gherman, voluntar al Asociaţiei B-Right Media.  

Campania de colectare a donaţiilor s-a încadrat în parteneriatul pe care Asociaţia B-Right Media îl derulează cu Şcoala nr. 3 Vorniceni, în contextul proiectului „Be Right!- Centru de Voluntariat la Botoşani”, finanţat de Comisia Europeană, prin Programul Tineret în Acţiune, Acţiunea 1.2. „Iniţiative ale tinerilor”.

Campania a fost lansată în Săptămâna Naţională a Educaţiei, chiar de Ziua Internaţională a Cărţii şi s-a finalizat în Săptămâna Naţională a Voluntariatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *