A început sterilizarea căţeilor din Botoşani

sterilizare cainiVineri a început campania de sterilizare a căţeilor cu şi fără stăpân din Botoşani, promovată de ADOR şi desfăşurată de RAR (Romanian Animal Resque). Cu această ocazie, în Botoşani au sosit trei chirurgi români şi voluntari din SUA, Elveţia, Austria, Suedia şi Germania, alături de voluntari romani, care au început deja munca la clinica Velma Vet din Botoşani.

Până acum au fost înscrişi mai mult de 500 de căţei şi 100 de pisici cu şi fără stăpân.

Campania de sterlizare se va derula în perioada 18-30 mai, echipa de medici propunându-şi să sterilizeze gratuit cel puţin 1000 de căţei cu şi fără stăpân.

sterilizare caini În afară de sterlizare, câinii vor fi deparazitaţi, vaccinaţi, tatuaţi şi crotaliaţi cu crotal verde cu număr unic de înregistrare care va atesta că acel căţel a fost sterilizat.

One thought on “A început sterilizarea căţeilor din Botoşani

  1. Sterilizarile sunt pentru cateii si pisicile fara stapan cat si pentru animalutele cu stapan. pentru informatii se poate veni si programa pe Pietonalul Transilvaniei nr.1, sc.B, parter la Cabinet Veterinar VelmaVet. Aici se fac sterilizarile. Campanie initiata de ADOR in parteneriat cu VelmaVet Cabinet Veterinar si Romania Animal Rescue. Totul se faceb GRATUIT! Va asteptam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *