Comunicat Mişcarea pentru Botoşani: Guvernul Ponta îşi încalcă deja promisiunile de a crea locuri de muncă

 

sigla Miscarea pentru BotosaniÎn timp e Guvernul Ponta anunţă cu surle şi trîmbiţe că va crea locuri de muncă, peste o mie de angajaţi de la Poşta Română stau cu frica în spate că vor rămâne pe drumuri. Asta după ce Dan Nica, ministrul desemnat pentru Comunicaţii, a declarat după negocierile cu delegaţia FMI, că Poşta Română are personal excedentar în zona de TESA. Acesta a opinat că „vreo 300 din cei cu mapă” ar trebui să plece, întrucât trăiesc pe seama activităţii pe care o desfăşoară  factorii poştali.  Prin urmare, programul de restructurare al Poştei Române a fost discutat în Consiliul de Administraţie. Acesta presupune, fie disponibilizarea a peste 1000 de angajaţi, fie intrarea în insolvenţă a unităţii.

„Ameninţarea ministrului Nica către sindicate este de uu tupeu maxim. Cum poţi să ameninţi sindicatele spunându-le, fie acceptă concedierea a peste o mie oameni, fie închidem tot şi –i dăm afară? şi toate astea după ce în urmă cu câteva săptămâni Ponta anunţa crearea de locuri de muncă. Este un foarte mare tupeu şi o aroganţă din partea noului Guvern Ponta”, a declarat Mihai Ştefan, director al Oficiului Judeţean de Poştă Botoşani.

Directorul botosanean, candidat în echipa primarului Cătălin Flutur, pentru Consiliu Local Botoşani  a mai explicat ca la Botoşani lucrează, în prezent, la Oficiul Judeţean de Poştă  circa 600 de persoane. Cea mai mare parte dintre angajaţi riscă să rămână pe drumuri dacă va fi aplicat programul de restructurări.

 

One thought on “Comunicat Mişcarea pentru Botoşani: Guvernul Ponta îşi încalcă deja promisiunile de a crea locuri de muncă

  1. Oameni fara minte! Voi portocaliilor in 8 ani v-ati tinut promisiunile? A-ti jefuit tara asta si v-ati batut joc de romani;v-a luat Raul mintile de ati venit cu asa declaratie?Sa tineti minte: ,,Dumnezeu nu bate cu bata”,are alt plan cu voi care numai oameni si mai ales crestini nu va puteti numi…veti da socoteala,toate la timpul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *