Şeful Poştei din Botoşani, ameninţat cu schimbarea pentru că face campanie electorală

Mihai Stefan, directorul Oficiului Judetean de Posta
Mihai Stefan, directorul Oficiului Judetean de Posta

Organizaţia judeţeană a PSD va sesiza Ministerul Comunicaţiilor despre implicarea şefului Oficiului Judeţean de Poştă Botoşani în campania electorală. Social-democraţii botoşăneni l-au acuzat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, pe Mihai Ştefan, că se foloseşte de factorii poştali pentru a face campanie electorală Mişcării pentru Botoşani.

Răzvan Rotaru, vicepreşedintele PSD Botoşani, a dat drept exemplu localitatea Dângeni, unde, spune el, cei trei factori poştali, împreuna cu diriginta de la oficiul local, împărţeau pachete din partea candidatului Mişcării pentru Botoşani la Primăria Dângeni, Cătălin Rotundu.

Cer pe această cale ca domnul director Mihai Ştefan să-şi dea demisia, iar acei oameni care au început să împartă pachete ar trebui să răspundă. Mai mult, şeful de post a început să facă presiuni pe anumiţi oameni din comună să meargă cu domnul Rotundu. Cer pe această cale şi domnului Şerbănoiu, îi cer nu numai demisia, dar să aibă grijă de subalternii dumnealui să nu mai facă campanie politică„, a spus Răzvan Rotaru.

Reprezentanţii PSD Botoşani spun că vor sesiza ministrul Comunicaţiilor în cazul lui Mihai Ştefan şi vor cere înlocuirea acestuia.

Vom sesiza ministrul Comunicaţiilor de acest aspect şi sigur va reacţiona în acest sens„, a declarat deputatul Costică Macaleţi.

În replică, şeful Oficiului Judeţeană de Poştă Botoşani neagă implicarea în campania electorală. Mihai Ştefan spune că acesta este un pretext al USL pentru a-l schimba de la conducerea instituţiei.

Eu le-am spus angajaţilor Poştei că nu au voie să facă campanie electorală, idiferent de la ce partid este. Nu m-a sesizat nimeni de factorii poştali. Am fost sesizaţi de Manoleasa acum două săptămâni şi s-a trimis o echipă acolo, însă reclamaţia nu s-a confirmat. Categoric, eu nu m-am implicat niciodată în politica poştei. Pote să vină şi mama de la Paris şi de la Vatican”, a fost răspunsul lui Mihai Ştefan.

6 thoughts on “Şeful Poştei din Botoşani, ameninţat cu schimbarea pentru că face campanie electorală

  1. Ce mincinos este omul asta.Astazi cu ochii mei am vazut postasul cocosandu-se sub povara fituicilor verzi-portocalii pe care trebuia sa le distribuie locuitorilor din zona arondata lui.

  2. Dar daca se face contract cu Posta,care-i problema?se pot distribui civilizat materiale de propaganda!In timpul liber postasul n-are voie sa faca campanie cumva?are statutul de militar??!!

  3. Vai de capul lor postasi, pt o bucata de paine ar face orice; asa s-a ajuns in Romania pdl-ista: stai cu frica in spate mai ceva decat pe vremea lui Ceusescu cand nu ascultai ordinul; Vrem o alta Romanie!

  4. Ce stune domnul asta Stefan? Nu cunoaste nimic in teritoriu. La corlateni, factorul postal din carasa e in comisie sectiei de votare din partea PDL. Mai mult umbla cu primarul prin sat si pune afise. Nu cunoaste Mihai Stefan situatia din teren? Sa fim seriosi! Nu el a propus schimbarea sepcilot din echipamentul postasilor cu cele de culoare verde?

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ar trebui intrebat daca are pregatire de profil, pentru a conduce o asemenea institutie. Cat despre implicarea sa politica este clar, cine l-a numit in functie, nu pdl-ul ? Parerea mea este ca toate aceste deconcentrate ar trebui conduse de profesionisti, neimplicati politic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *