Tigari de contrabanda ascunse intr-o butelie

tigari de contrabandaÎn după-amiaza zilei de 17 mai 2012, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Rădăuţi Prut, în colaborare cu lucrătorii vamali din cadrul Serviciului Vamal al Republicii Moldova, au descoperit 93 pachete de ţigări ascunse într-o butelie de aragaz. Autoritatea vamală română a reţinut în vederea confiscării ţigările şi a aplicat o amendă contravenţională de 5 000 lei.

 În ziua de 17 mai 2012, la Biroul Vamal de Frontieră Rădăuţi Prut, s-a prezentat pentru control vamal un autoturism marca DAEWOO CIELO înmatriculat în România,  condus de un cetăţean cu dublă cetăţenie ( româno – moldoveană), care, la intrarea în ţară, a declarat cantitatea legală de ţigarete .

 La controlul amănunţit, efectuat de inspectorii vamali, au fost descoperite ascunse şi nedeclarate 93 pachete de ţigări de contrabandă. Ţigările se aflau într-o butelie de gaz pentru aragaz.   Autoritatea vamală a procedat la reţinerea în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări şi a sancţionat contravenţional şoferul, cu amendă în valoare de 5 000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *