Peste 400 de persoane au vizitat noul CET

Modern Calor vizitaÎn cadrul Porților Deschise, peste 400 de persoane au venit să viziteze CET-ul, aflat în plin proces de transformare.   Lucrările care se desfășoară pentru punerea în funcţiune a noilor motoare de cogenerare, dar și evenimentele speciale  pregatite de către societatea de termoficare pentru această perioadă au trezit interesul musafirilor, se precizeaza intr-un comunicat al Modern Calor.

Au trecut peste „porțile deschise” de la Modern Calor vizitatori de toate vârstele. Cu părinţi, cu profesori sau directori,  au venit copii de grădiniţă, elevi din ciclul primar, elevi din gimnaziu, dar şi de liceu. În afară de vizitatorii din primele    zile, s-au arătat dornici să afle despre schimbările petrecute aici şi elevi de la Seminarul Teologic, Liceul ”Gheorghe  Asachi”, copii de la Şcoala nr. 7 și Grupul Școlar ”Dimitrie Negreanu”.

 Au aflat despre concursurile lansate de Modern Calor, dar și despre premiile consistente puse la bătaie şi elevi ai Liceului de Arte ”Ștefan Luchian”, Liceului Sanitar ”Grigore Antipa”,  Colegiului Național ”Mihai Eminescu” și copii de la  Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională (CITO). Și aceștia au vizitat sala cazanelor în care, folosindu-se ideile   participanţilor la concurs, se va amenaja un PUB  pentru  botoşănenii  de toate vârstele.

  Brumă Mircia, profesorul care i-a însoțit pe elevii de la Seminarul Teologic, a declarat: ”Dat fiind profilul                             băieților, acela de telogie pastorală, erau destul de sceptici înainte de a veni aici deoarece domeniul lor  de activitate nu prea are legatură cu tehnica sau cu termoficarea. Însă după cele văzute, observ că sunt                             încântați, iar fotogtafiile și concursurile în mod special le-au stîrnit interesul”.

 Și cei care au ieșit de pe băncile școlilor au acceptat invitațiile făcute de Modern Calor. Președinți și  administratori ai asociațiilor de proprietari nr. 4, nr. 30, nr. 14, nr. 43, nr. 16 și nr.39 s-au arătat interesați în  acest sens, în special de tehnologia şi avantajele aduse de noua centrală de energie termică şi electrică.

Toți doritorii sunt invitați să pășească pe porțile Modern Calor și să participe la concursuri. Pentru o mai bună organizare a vizitelor, astfel încât musafirii să fie însoțiți de specialiști și să primească toate informațiile   necesare, aceștia sunt rugați să intre în incinta operatorului la ore fixe, după următorul program:                                                                  

                                                Luni-vineri: 10, 12, 14, 16;

                                                Sâmbătă – duminică: 10, 11, 12, 13.        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *