Social democratii cer primarului Flutur sa retraga taxa de la locul de joaca din Parcul Mihai Eminescu

Razvan Rotaru
Razvan Rotaru

Social-democratii botosaneni cer primarului Catalin Flutur sa retraga taxa de intrare de la locul de joaca din Parcul „Mihai Eminescu”. Vicepresedintele PSD, Razvan Rotaru, dar si secretarul executiv al PSD Botosani, Gheorghe Vazdoaga, au declarat, in cadrul unei conferinta de presa, ca prin aceasta taxa se face o discriminare intre copii. Ei spun ca nicaieri in tara nu se percep taxe de intrare intr-un loc de joaca pentru copii.  

Ce facem, impartim populatia municipiului in doua: cei bogati si cei saraci. Cei care isi permit sa dea 20 lei pe ora si copiii amarati sa se duca sa inhaleze praful si mizeria din celalalt parculet. Cei cu bani mergeti aici, Noi impartim populatia municipiului in doua. Cei amarati sa se duca sa inhaleze praful din celalalt parc, iar cei bogati sa stea in alta parte. Nu poti sa percepi taxa unui copil care sta la gard si plinge„, a spus Vazdoaga.

Razvan Rotaru a declarat, la randul sau, ca nu i se pare corect ca parintii sa plateasca 20 lei pentru ca un copil sa intre in parcul de joaca.

Cine nu are posibilitati, de une sa plateasca. Am fost in parc si ma uitam la copiii mici, care nu aveau bani si plingeau„, a spus Rotaru.

10 thoughts on “Social democratii cer primarului Flutur sa retraga taxa de la locul de joaca din Parcul Mihai Eminescu

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    eu am un copil si ma duc ambele parculete de joaca. cat despre taxa eu zic ca are rolul ei.rotaru daca e asa generos sa renunte la profitul de la farmacie ca si asa sunt multi oameni care plang ca nu au bani de medicamente sau sa nu mai duca balastrul la suprapret la primariile usl-iste ca oamanii de la tara sunt amarati.

  2. D-l Flutur arunca banii publici pentru lucrari de cea mai proasta calitate si taxeaza copilasii daca vor sa se joace in parc.Rusine sa-i fie primarului Flutur,mai nou, candidatul Miscarii pentru Botosani.

  3. mai neintzarcatule,urca mai sus spre piata mica acolo e digeaba,fa o comparatie intre cele doua locuri de joaca si dumirestete…….da na poate niciodata.

  4. si copilul meu a plans o data la gard dar i-am spus ca acolo se dau copiii primarului, viceprimarului si celorlalti din primarie care au salariu f.f. mare si a inteles. pe urma am evitat zona ca sa nu vad tristetea din ochii lui. sa va fie rusine!!!

  5. Este un loc de joaca construit din banii tuturor botosanenilor, la care trebuie sa aiba acces toti copii! Ati putea domnule primar sa renuntati la profitul pe care il scoateti din acest parc de joaca pt sufletelele amarate ale copiilor sarmani?! Ati putea?! Numarati dvs cate locuri de joaca ati desfiintat din cartierele acestui oras ca sa faceti parcari concesionate; la ce inima aveti…nu cred ca renuntati la nici un banut chiar si in fata copiilor sarmani;

  6. Am sa-i sugerez o ideie Dl primar Flutur, vad ca duce lipsa in aceasta campanie: Incepand cu 1 iunie 2012 toti copii au acces gratuit la spatiul de joaca de langa lac; A?! ce spuneti domnule primar?! poate macar copii va vor iubi….

  7. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Dacă este parc public, atunci public să fie, fără taxe pentru locurile de joacă. Atât mai au gratis copii din ziua de azi, taxele se pot dobândii şi din alte activităţi. Nu trebuie să le îngrădim această bucurie acestor fiinţe nevinovate, ba din contră, trebuie să le asigurăm climatului de normalitate necesar dezvoltării normale acestora. Aşa că nu mai impuneţi aceste taxe.

  8. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Dacă este parc public, atunci fără taxe pentru locurile de joacă. Atât mai au gratis copii din ziua de azi, taxele se pot dobândii şi din alte activităţi. Nu trebuie să le îngrădim această bucurie acestor fiinţe nevinovate, ba din contră trebuie să le asigurăm climatului de normalitate necesar dezvoltării acestora. Aşa că srenunţaţi la taxa pentru locul de joaca din Parcul Mihai Eminescu, dacă mai vreţi să vă voteze lumea.

  9. dc sa se taxeze bucuria de pe fetele copiilor mici , sunt de acord cu cei din usl , jos taxa , hai usl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *