Locuri de muncă pentru sudori şi ingineri în Norvegia

Norvegia, Germania si Danemarca sunt ţările europene care oferă locuri de muncă prin reţeaua Eures. Norvegia caută sudori şi ingineri, în timp ce Germania este interesată să angajeze manager santier construcţii sau manager proiect.

EURES reprezinta o retea de cooperare intre serviciile publice de ocupare  europene si a fost creata pentru facilitarea liberei circulatii a lucratorilor in cadrul Spatiului European si Elvetia. Parteneri ai serviciilor publice de ocupare in cadrul acestei retele sunt sindicatele, organizatiile patronale si alti actori implicati in piata muncii. Reteaua este coordonata de Comisia Europeana. Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă oferă servicii de mediere a muncii în Uniunea Europeană şi Spaţiul Economic European  în calitatea sa de membru EURES.   

Vezi locurile de muncă:locuri Eures

One thought on “Locuri de muncă pentru sudori şi ingineri în Norvegia

  1. am lucrat ca sudor 25 ani co2 electric in spania 8 ani ycraina 3 ani si in țară 14 ani și doresc un loc de muncă ca sudor in Norvegia sau in Germania sunt căsătorit am 2 copii am varsta de 46 ani doresc multă seriozitate așa cum am procedat pană acum la toate locurile de muncă cu respect EURES .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *