Fratele lui Florin Ţurcanu, ministru în Guvernul Ponta

mihai turcanu- presedinte ANSVSABotoşaniul va avea un ministru în noul guvern, condus de Victor Ponta. Fratele deputatului liberal Florin Ţurcanu va ocupa o funcţie cu rang de ministru secretar de stat, la propunerea filialei din Botoşani a PNL. Medicul veterinar Mihai Ţurcanu a fost numit, în cursul zilei de joi, preşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, care funcţionează în subordinea directă a primului-ministru.

Propunerea am făcută noi, filiala PNL Botoşani, iar Guvernul a acceptat-o. Urmează ca hotărârea să fie publicată în Monitorul oficial, iar, probabil, de luni, Mihai (n.r.- Ţurcanu) îşi va prelua funcţia„, a declarat, pentru BotosaniNews, Florin Ţurcanu.

Funcţia pe care acesta a obţinut-o este extrem de importantă. El va conduce toaste direcţiile sanitar-veterinare din ţară, care vor avea rol de control atât a tuturor abatoarelor, carmangeriilor, fabricilor de lactate, de produse agro-alimentare, dar şi a tuturor fermelor de animale.

Mihai Ţurcanu are 37 de ani, este căsătorit şi are doi copii. A absolvit Facultatea de medicină veterinară în anul 2000 şi a profesat, timp, de şapte ani, ca medic de abator, apoi am fost inspector la DSVSA. În perioada 2007- 2008, a fost director la Protecţia Consumatorului Botoşani, iar acum este inspector zonal în cadrul DSVA.

9 thoughts on “Fratele lui Florin Ţurcanu, ministru în Guvernul Ponta

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    DA FELICITARI,MA BUCUR PENTRU TINE,TREBUIA O SCHIMBARE RADICALA,CRED CA ESTI PERSOANA POTRIVITA .

  2. …si o sa prind si eu tratament ? ca am dat si lapte si branza si miei si lana o dau daca e nevoie,pentru binele MOLDOOIVIS.

  3. Merita judetul sa aiba un om care sa ne sprijine. De pregatire nu ne legam. Sa nu caracteam un om numai dupa faptul ca e fratele lui Turcanu. Omul e pregatit pe bune.

  4. Ce conteaza ca e PSD sau PNL sau mai nou USL!? Toti sunt hoti si din ce in ce mai hoti si inculti, stiu doar de vile si masini de lux iar totul se lucreaza la nivel inalt iar cetateanul de rand se duce ca prostul la vot! Pentru ce? Pentru ca sa urmeze in continuare sutele de tone bauturi,tigari…etc sa intre in tara….ilegal,ca apoi sa fie distribuite la comerciantii de rand care mai apoi sa primeasca sute de amenzi ca sa creasca bugetul la stat! Romania e o tara moarta condusa de inculti!

  5. Da e buna strategia aleasa de Turcanu, fratele sau nu are oricum niciun merit in PNL, nicio contributie, numai doar ca il are pe fratele sau vremelnic in functia de presedinte a PNL-ului Botosani. Cei ce au dovedit si au sprijinit organizatia PNL Botosani, au fost marginalizati si vor fi marginalizati pe parcurs….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *