Primarul Radu Mazăre vine la Botoşani

Radu Mazare
Radu Mazare

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, vine, pe 25 şi 26 mai, la Botoşani. Potrivit reprezentanţilor PSD, Radu Mazăre va fi prezent cu prilejul lansării unui proiect electoral de către candidatul USL la Primăria Botoşani, Ovidiu Portariuc.

Acesta va veni cu prilejul lansării proiectului de construire de locuinţe ieftine pentru tineri. Vom identifica terenul şi vom merge împreună şi cu dumneavoastră (nr. ziarişti). Sunt trei locaţii în studiu şi vrem să vedem să nu existe probleme cu terenurile respective-litigii. Vom prezenta acest proiect, împreună cu domnul Mazăre, într-o conferinţă de presă„, a spus Portariuc.

Candidatul USL la Primăria Botoşani promite construirea a 1044 locuinţe ieftine pentru tineri, realizate în parteneriat public-privat, dacă va ieşi primar.

5 thoughts on “Primarul Radu Mazăre vine la Botoşani

  1. Da are dreptate la locuinte ieftine. Ii da idee cum sa le construiasca Mazare, doar a fost in Madagascr si a vazut.Oare cum vor aduce frunzele de acolo?

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Vine Mazare sa faca reclama la costume de baie si la samba? Sau vine sa „dicteze” ceva? Ce sa caute „personalitatea” asta in Botosani? Nu vad rostul.

  3. Da,D-l Ovidiu Portariuc este un economist adevarat,cu bani putini poate sa rezolve probleme vitale pentru cetatenii botosaneni.Bravo !

  4. abea astept sa il cunosc pe radu mazare , este un mare primar, si asa va fi si portariuc , bravo lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *