Elev expertizat după o tentativă de viol

Un elev de 15 ani, din Lozna, a fost internat ieri pentru expertizare psihiatrica la spitalul de specialitate din Botosani, fiind suspectat ca in urma cu trei zile a incercat sa violeze o fata de 16 ani.

Potrivit politistilor Sectiei Rurale Mihaileni, baiatul ar fi urmarit ca parintii adolescentei sa plece de acasa, dupa care sub pretextul unei probleme familiale a intrat in casa. Acolo a inceput s-o loveasca si a incercat sa intretina raporturi sexuale cu forta. Fata s-a luptat si in cele din urma a reusit sa scape din mainile agresorului.

Intreaga poveste a iesit la iveala marti, cand parintii fetei au observat mai multe excoriatii si vanatai suspecte pe picioarele fetei. Ea a fost examinata medico-legal, raportul aratand ca actul sexual nu a avut loc insa traumatismele de pe corp pot fi cauzate de agresiunea la care a fost supusa. Si fata a fost internata in spital pentru consiliere, politistii sustinand ca ea a suferit un soc emotional. „Efectuam cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de viol. Deocamdata suspectul urmeaza sa fie expertizat de specialisti care vor stabili daca acesta a avut sau nu discernamant in momentul comiterii faptei„, a declarat unul dintre anchetatori.

Sursa: Monitorul de Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *