Deputatul Buhăianu despre propunerea USL la Ministerul Educaţiei: Aştia îşi bat joc de copii, de părinţi şi de profesori

Catalin Buhaianu
Catalin Buhaianu

Deputatul Catalin Buhaianu reactioneaza la adresa balbaielilor actualului guvern facut de Victor Ponta si USL. Nemultumirile deputatului membru in Comisia pentru Educatie din Camera Deputatilor se indreapta asupra modului complet iresponsabil in care PSD si PNL arunca spre ministere oameni incompetenti si complet nepregatiti.

 Victor Ponta s-a laudat de luni de zile ca are un guvern <<din umbra>> pregatit sa preia puterea oricand. Acum a vazut o tara intreaga cum facea guvernul de la telefon cu oameni care habar nu aveau de nici un guvern nimic! Nu se poate sa intrebi in stanga si in dreapta daca nu vrea cineva sa fie ministru ca el a castigat la loto conducerea guvernului!” a spus parlamentarul Catalin Buhaianu.

 Deputatul botosanean a reamintit de toti ministrii care fie erau incompatibili (Victor Alistar), fie minteau in propriile cv-uri (Corina Dumitrescu), fie pornesc scandaluri internationale (Andrei Marga si Republica Moldova), fie sunt dati in judecata pentru calomnie (Mircea Diaconu), fie plagiaza (Ioan Mang).

De altfel, referitor la toate propunerile PSD si PNL la Ministerul Educatiei, deputatul Catalin Buhaianu s-a aratat foarte revoltat: Nu pot sa cred ca la unul dintre cele mai importante ministere, cel al Educatiei, PSD si PNL trimit niste orori de ministri! Este un spectacol grotesc si de toata rusinea! Intai pui o femeie care minte de rupe in propriul cv, apoi numesti ministru un hot plagiator! Acum au ramas fara oameni si pun interimar un individ care nu stie sa scrie, care face greseli de ortografie! Si a mai ramas putin peste o luna pana la inceperea BAC-ului si ei pun un interimar? Astia isi bat joc de copii, de parinti si de profesori!” a afirmat deputatul Catalin Buhaianu.

Singurul lucru decent pe care l-a facut Ponta vizavi de educatie a fost sa recunoasca meritele fostului ministru Daniel Funeriu care a introdus ordinea si disciplina la BAC. “Eu cer public actualului guvern Ponta sa isi dea demisia, de la primul ministrul Vitor Ponta si pana la ultimul ministru! Peste 60% din cabinetul lui este fie incompatibil, corupt, incompetent, mincinos sau incult! Inca mai au timp sa isi dea demisia de onoare si sa mai stea pe tusa sa invete administratie si apoi sa emita pretentii si arogante!” a incheiat Catalin Buhaianu, membru in Comisia de Educatie a Camerei Deputatilor.

7 thoughts on “Deputatul Buhăianu despre propunerea USL la Ministerul Educaţiei: Aştia îşi bat joc de copii, de părinţi şi de profesori

  1. Lasă că avut pdl-ul ministru al învăţământului pe fratele lui Harry Potter… ăla cu pixelul albastru… Voi nu v-ati bătut joc numai de copii ci şi de profesorii adevăraţi… Aţi transformat educatoarele şi învăţătoarele în profesori, aţi bolmojit examenul de titularizare până aţi adus în sistem pe toţi politrucii… aţi semănat vânt!!!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Buhaianule, te dai mare scula, dar ce ai facut tu pentru judetul care te-a lansat ?Ai existat in Parlamen, nu prea am auzit sa fi iesit in evidenta cu vreo interpelare. Voi, toti pdl-istii, ar trebui sa fiti judecati pentru jaful si starea deplorabila in care ati lasat Romania ! RUSINE !!!

  3. Corect,ai dreptate Burebista! Dar ce mari ministri a avut guvernul Boc,Ungureanu?Cu bac-ul dat la 24 ani,Funeriu cu situatia scolara incerta,etc,etc.;stiti mai bine dar umblati cu intimidarea…ne-a ajuns,v-ati gasit in sfarsit nasul cu bietii romani

  4. Oricare ministru propus de D-l Ponta pentru Ministerul Educatiei este cu 10 clase peste fostul Ministru din guvernarea PDL,respectiv analfabetul de Funeriu.Asa ca acest semianalfabet pe nume de Buhaianu ar trebui sa taca.

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Esti cam negru la fata domnu OBUFAIANU! Nu mai ai de unde fura, unde-s banii pulici pe care i-ai primit pentru echipa de volei ? Ai schimbat in fiecare an cate un gip si ai falimentat clubul de volei, ADIO LUATI-VA GANDUL DE ALTE GUVERNARE, S-A TERMINAT CU VOI, MATURATI REPEDE FARMITURILE CARE AU MAI RAMAS SI DATI-VA LA FUND.

  6. La scoala erai o catastrofa. Acum dai lectii. mai bine ai tace. Te-ai imbogatit mancand c…….. . Funeriu nici n-a terminat liceul.

  7. OHOHOA CE MOACA ARE ASTA! AM INTELES CA ESTE DEPUTAT DE FAPT MAI ARE VREO CATEVA LUNI SI DUPA AIA MAI VEDEM CE FACE DUMNEALUI! DU/TE MA CU PORTOVERZII TAI SI LASA/NE! DA TU CA AI PUS/O PE MACOVEI LA ISJ CARE NU STIE CARTE CUM E? DA EI NICI NU/I TREBUIE CARTE…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *