O nouă campanie de colectare a aparatelor electrocasnice vechi la Botoşani

viceprimarul Florin Ghiorghita si Simona Ghica-reprezentant RoRec
viceprimarul Florin Ghiorghita si Simona Ghica-reprezentant RoRec

Asociaţia Română pentru Reciclare ROREc organizează, la sfârşitul acestei săptămâni, o nouă acţiune de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice. Acţiunea este programată pentru sâmbătă, 19 mai, la ora 10,00, când va avea loc deschiderea punctelor de colectare provizorii ce vor funcţiona până la ora 17,00, în următoarele locaţii: Parcarea magazinului Elvila, Colegiul Mihai Eminescu, Colegiul Naţional A.T.Laurian, Şcoala 6, Grup Şcolar de Industrie Uşoară, Liceul Pedagogic şi Şcoala 11 Botoşani.

În aceste puncte, sunt aşteptaţi toţi locuitorii care doresc să scape de aparatura electrică şi electronică veche sau defectă.

În cazul echipamentelor grele şi voluminoase, activitatea de colectare a deşeurilor se va derula prin preluarea gratuită de la domiciliu, iar cetăţenii pot suna la numărul 0765622140.

Deşeurile electronice, electrice trebuie trimise la locul lor, iar societatea noastră de salubrizare face şi ea eforturi în acest sens. RoRec vine pentru a treia oară în municipiul Botoşani şi sper ca în viitorul apropiat să reuşim să finalizăm acele documente pentru un punct de colectare cu caracter permanent, care va fi lângă rampa de gunoi a municipiului„, a spus viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Toţi deponenţii vor fi înscrişi automat la o tombolă cu premii şi vor avea şansa să câştige unul din premiile puse în joc, respectiv două frigidere, două cuptoare cu microunde, zece mixere, zece prăjitoare de pâine, şase fiare de clacat. Tragerea la sorţi va avea loc sâmbătă, 19 mai, în parcarea magazinului Elvila la ora 18.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *