PNL a propus adjuncţii la Inspectoratul Şcolar, iar PSD va da inspectorul general

inspectoratul scolar BotosaniEchipa de conducere de la Inspectoratul Şcolar a fost finalizată. PSD va deţine funcţia de inspector general, iar PNL cele două posturi de inspectori generali adjuncţi. PSD a propus-o pentru această funcţie pe Mihaela Huncă, iar PNL le va susţine pe actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Cătălina Lupaşcu, şi actualul director al Liceului Pedagogic, Marilena Mardare.

Schimbarea urmează să se producă în cel mai scurt timp, imediat după instalarea noului ministru al Educaţiei

4 thoughts on “PNL a propus adjuncţii la Inspectoratul Şcolar, iar PSD va da inspectorul general

  1. trebuie dati afara din functii,cat mai curand posibil, toti inspectorii si directorii numiti politic! cum au venit, asa sa plece. Propun ca pe viitor, chiar daca se vor numi directori fara concurs, acestia sa faca parte din colectivele didactice ale scolilor , ca titulari. De pasari calatoare- care se plang ca doar ele muncesc in timp ce altii stau, nu avem nevoie! Sunt numeroase cazurile, unele chiar la scoli de prestigiu din judet, unde numirea a fost facuta doar pentru a satisface orgoliul personal al unui individ care a contribuit la bunastarea inspectorului general, nu pentru binele scolii! Un manager nu creeaza proble, ci incearca sa le previna, lucru nestiut sau intentionat uitat de unele portocale sau dovleci cu functie. Aratati putin respect fata de cadrele didactice, va rog! Nu conteaza asa mult pentru noi cine conduce tara, in schimb conteaza sa nu ne ia in deradere.

  2. O alegere destul de potrivita..o echipa formata din oameni cu experienta,care vor corecta greselile celorlalti si vor fi oameni cu cei din breasla lor..Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *