A intrat cu mopedul într-un autoturism

accident mopedUn tânăr de 18 ani se află internat în stare gravă la spital, după ce a fost victima unui accident rutier. Marţi după amiază, Alin Ionuţ T., din  comuna Albești, în timp ce conducea un moped pe Strada nr. 15 din localitatea Truşeşti, judeţul Botoşani, s-a angajat în depășirea unor autoturisme parcate regulamentar pe partea dreaptă a carosabilului, împrejurare în care a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de Ionuţ Florin B. de 33 ani, din localitate.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a tânărului de pe moped, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, ramânând internat. Cei doi conducători de vehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Primele cercetări efectuate la faţa locului au stabilit că vinovat de producerea accidentului se face Alin Ionuţ T., care nu a respectat regulile de circulație privind depășirea altor vehicule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *