Adrian Constantinescu: Am fost doar membru al UTC

instalare prefect Adrian ConstantinescuPrefectul Adrian Constantinescu susţine că nu a fost membru al vreunui partid politic, cu excepţia perioadei de adolescenţă, când a fost membru al Uniunii Tineretului Comunist (UTC).

„În liceu, am fost membru al UTC”, a spus prefectul.

Constantinescu a subliniat că nominalizarea în funcţia de prefect a fost o surpriză şi pentru el şi că, înainte de luarea unei decizii, a analizat situaţia împreună cu prietenii şi familia.

Noul prefect a subliniat că nu a fost propus pentru această funcţie de directorul adjunct de la Direcţia de Finanţe, ci de colegii săi din minister.

Au fost preferaţi finanţişti cu experienţă, care nu au avut nicio apartenenţă politică şi în mai multe judeţe s-a optat pentru lucrători din Finanţe. Cred că s-au interesat la Ministerul de Finanţe şi am fost contactat de către colegii din Bucureşti”, a spus, în prima sa conferinţă de presă, noul prefect.

Totodată, el a arătat că nu va accepta să primească telefoane şi sfaturi de la lideri politici, indiferent de la ce partide sunt aceştia.

One thought on “Adrian Constantinescu: Am fost doar membru al UTC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *