Viceprimarul Ghiorghiţă a făcut plângere penală împotriva lui Portariuc

viceprimarul Florin Ghiorghita
viceprimarul Florin Ghiorghita

Viceprimarul Florin Ghiorghiţă îi răspunde atacurilor făcute de Ovidiu Portariuc printr-o plângere penală. Acesta a declarat că acuzele lui Ovidiu Portariuc la adresa sa sunt grave şi nefondate, drept pentru care a depus o plângere penală, marţi, la Tribunalul Botoşani. Mai mult Ghiorghiţă susţine că, campaniile electorale din ultimii ani au fost curate şi bazate pe dezbateri, idei, realizări  şi proiecte şi nicidecum prin atacuri la persoană.

Lumea vede încă o dată cât de mincinos şi cât de pervers poate să fie un candidat la o funcţie publică. Un om care întotdeauna a solicitat o campanie electorală curată, care vrea o altfel de politică, însă se vede foarte clar că probabil o vrea pe cea murdară. Dacă el începe iarăşi cu acuze şi cu tot felul de minciuni şi protestii, probabil că la un momet dat îi voi răspunde personal. Voi depune astăzi plângerea şi îl vom învăţa să facă campanie civilizată şi curată, dacă el nu ştie cum să o facă. Nu vreau să fac niciun fel de acuze la adresa dumnealui, dar este jenant modul în care a pornit campania electorală şi modul în care strigă hoţul„, a spus Ghiorghiţă.

Acesta a mai spus că, deşi a început campania electorală, nu a văzut niciun proiect sau plan de viitor al candidatului USL la Primăria Botoşani, în afară de „Jos Flutur” şi „Jos Ghiorghiţă”.

3 thoughts on “Viceprimarul Ghiorghiţă a făcut plângere penală împotriva lui Portariuc

  1. acuma…mai FLORINE….nu mai poate Serbanoiu sa va ajute….pregateste te pt aparari in dosarele care vor curge cu duiumul privind banii publici!!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Portariuc asta e impretinent rau, de cand candideaza isi permite sa vorbeasca orice vrea el si cand vrea el! de asa primar avem noi nevoie ?

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    I-ati facut ce merita. Portariuc nu-si mai poate tine gura si scuipa tot felul de mizerii, insa la un moment dat trebuie pedepsit pentru tampeniile comise. El e disperat dupa atentie si ca sa o atraga face asta, insa o sa i se puna capac cat de curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *