Performanţe botoşănene la Campionatul Naţional de Taekwondo WTF

total taekwondoÎn perioada 11-13 mai 2012  s-a desfăşurat la Bistriţa a XV-a ediţie a Campionatului Naţional de Taekwondo WTF pentru copii şi cadeţi ce a inclus doua probe, KYORUGI(lupta) si POOMSAE (forme)  şi Turneul Republican de Taekwondo WTF pentru copii şi cadeţi (competiţie pentru sportivii cu grade inferioare) ce a inclus numai proba de KYORUGI(lupta).

La concurs au participat 500 de sportivi de la 28 de cluburi din ţară.

La Campionatul Naţional pentru copii şi cadeţi, C.S. Total Taekwondo Botosani, condus de Cătălin Chiriac, a participat cu 3 sportivi, obţinând o medalie de bronz prin sportiva Serena Ivanov la categoria cadeți 1 – 37 kg.

La Turneul Republican pentru copii şi cadeţi sportivii au obținut  10 medalii din care  2 de argint sportivii: Şerban Constantin la categoria cadeți 1 – 61 kg, Tudor Tiberiu Toma la categoria cadeți 1 – 45 kg şi 8 de bronz sportivii: Denis Daniel  la categoria copii 1 – 25 kg, Andy Radis la categoria copii 2 – 25 kg, Rareş Valentin Mihai la categoria cadeți 1 – 45 kg, Iulian Croitoru la categoria cadeți 2- 40 kg, Petrişor Roznovanu la categoria cadeți 2 – 30 kg, Cosmin Tureţchi la categoria cadeți 2 + 40 kg, Vlad Celecki la categoria cadeți 1 – 37 kg, si Aris Andrei Panaite la categoria copii 1 + 35 kg.

Participarea a fost un succes cu confirmări ale unor sportivi la prima sau a doua participare: Radis Andy Eduard la a doua participare intr-un concurs a disputat 4 meciuri , Aparaschive Paul-Adrian la prima participare a făcut scorul campionatului după cele trei reprize tabela arătând 45-44, Grosu Denis Gabriel la a doua participare pierzând medalia de argint la diferența de un punct, Sultana Paula care la a doua participare a avut de disputat un meci la categoria copii 2 + 25 kg cu o sportiva care avea o greutate cu mult peste cea a sportivei noastre.

Atitudinea si tehnicile spectaculoase folosite  in concurs de copii si cadeții  Total Taekwondo au făcut ca  aceștia să fie aplaudați uneori de toți cei prezenți in sala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *