Ovidiu Portariuc: „Dacă domnul Flutur vrea campanie civilizată, să semneze că nu va da mită electorală”

Ovidiu Potariuc
Ovidiu Potariuc

Candidatul USL pentru Primăria Municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc îşi menţine toate afirmaţiile făcute la evenimentul de lansare, în care l-a acuzat pe primarul în funcţie că a desfiinţat Corpul de control al Primăriei şi că nu s-a ocupat deloc de problema locurilor de muncă, se precizează într-un comunicat de presă.

Domnul Flutur s-a supărat că am spus anumite lucruri despre dânsul. Dar nu mie trebuie să-mi răspundă, ci botoşănenilor, pentru că lor le cere votul în aceste zile. Eu am avut un limbaj civilizat. Nu am adresat jigniri, nu am folosit cuvinte urâte la adresa domnului primar. Am pus doar câteva întrebări, pe care şi le pun şi oamenii: de ce în opt ani domnul Flutur nu a făcut nimic pentru locurile de muncă din oraş şi de ce a desfiinţat Corpul de control din Primărie”, a precizat Ovidiu Portariuc.

Tototdată, candidatul USL a reamintit faptul că, deşi actualul primar invocă principiul unei campanii civilizate, acesta a refuzat să semneze angajamentul că nu va da mită electorală în timpul campaniei. Aş aprecia dacă domnul Flutur nu s-ar rezuma doar la declaraţii de formă şi ar trece şi la fapte. Dacă într-adevăr dânsul doreşte o campanie civilizată, atunci să semneze că nu va da mită electorală. În caz contrar, chiar dânsul lasă loc la multe suspiciuni, a mai spus Portariuc.

4 thoughts on “Ovidiu Portariuc: „Dacă domnul Flutur vrea campanie civilizată, să semneze că nu va da mită electorală”

  1. flutur e un om integru !nu va da mita ,nici nu are nevoie!
    om de al nostru ! edil adevarat! probabil aduce bani de acasa pentru infrumusetarea orasului!!! daca e nevoie si un mic pokeras stins cu un pic de whisky il ajuta la imbuntatirea imaginii de bun gospodar !bravo botosani!!! marca o avem ,trebuie votata doar!

  2. Era domnul Flutur fotografiat cumva impartind cozonaci,sau domnul Portariuc?Vorbiti de realizari,proiecte,nu luati pozitia mutului si doar oferiti atentii pentru cumpararea votului!

  3. Asta se poate traduce: „daca nu semnezi atunci noi putem da linistiti mita ce ne-am propus”. Lamentabil!

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Tot respectul pentru domnul Flutur si pentru felul in care arata acest oras! Cat despre cel ce se vrea la sefie….sa fim seriosi de cand ai aparut in viata botosaneana te repeti non stop parca esti o moara stricata d-le Portariuc!Prezinta ce vrei tu sa faci concret….proiecte pentru acest oras nu te mai lega de altii care chiar au facut ceva pentru noi….te legi mereu de locuri de munca…nu stiu cine naiba iti face tie campania dar ar fi bine sa te documentezi singur nu sa ii lasi pe altii….locuri de munca sunt suficiente pentru cine vrea sa munceasca cat despre mita ta….nici nu se pune problema….realizarile se vad numai plimbandu-te prin oras si tocmai pentru aceste motive DOMNUL FLUTUR are toata sustinerea si tot respectul meu si al familiei mele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *