Ovidiu Portariuc: Pe Flutur nu l-a interesat locurile de muncă, ci doar bordurile şi panseluţele

Ovidiu Potariuc
Ovidiu Potariuc

Locuri de munca pentru botosaneni, impozite mici, drumuri europene şi de calitate, rezilierea contractului dintre Primaria Botosani si HSR: acestea sunt promisiunile facute de candidatul USL la Primaria Botosani, Ovidiu Portariuc. Acesta a declarat, duminica, cu prilejul lansarii candidatilor la alegerile locale din 10 iunie, ca echipa USL doreste sa lanseze un nou drum pentru Botosani, pentru a-i da o directie pe care nu a avut-o niciodata. Discursul sau a fost presarat si cu critici la adresa actualului primar Catalin Flutur, precum şi a viceprimarului Florin Ghiorghita. Portariuc a spus ca pe Flutur nu l-a interesat locurile de munca pentru botosaneni, ci „doar bordurile si panselutele”.

” Asta este datoria si obligatia primarului. Sa cream locuri de munca. Asta imi spun oamenii cand ma intalnesc pe strada, asta imi spun tinerii cand ii intreb ce-i doare cel mai tare. Asta imi spun si pensionarii. In cei opt ani de primar nu l-am auzit prea des pe domnul Flutur sa vorbeasca despre locuri de munca. A spus ceva anul trecut. A spus ca locurile de munca nu sunt in fisa postului de primar. Deci puteti sa suferiti cat vreti, sa stati in somaj cat va mai tine statul, puteti sa treceti prin cele mai grele momente, nu e treaba domnului Flutur. Dansul a mai spus ceva de locurile de munca: ca sunt locuri de munca, dar ca dumneavoastra nu vreti sa munciti. Bine ca munceste domnul viceprimar Ghiorghita si toata gasca din jurul domnului Flutur„, a spus Portariuc.

Acesta a spus că în cazul în care va ajunge primar va reînfiinţa Corpul de control din Primărie, corp desfiinţat, spune Portariuc, de actualul primar Cătălin Flutur ca „să fure mai bine cel din jurul său, ca să nu- deranjeze nimeni”.

3 thoughts on “Ovidiu Portariuc: Pe Flutur nu l-a interesat locurile de muncă, ci doar bordurile şi panseluţele

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    N-ai tu ce sa-i faci lui Flutur decat sa il ataci. E clar ca altceva nu stii. Decat ai arunca cu mizerii in stanga si in dreapta, mai bine ti-ai vedea de candidatura, ca pana acum nu ai facut nimic in sensul asta.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cred ca Flutur & Victoras Srl ,impreuna cu gasca lor, ar trebui sa plece… Ajunge… Prea multe contracte strica.. E suficient..Gata.. Ne-am saturat de voi..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *