Ministrul Agriculturii nu a primit încă propuneri de secretari de stat de la Botoşani

Propunerea filialei din Botoşani a Partidului Naţional Liberal de numire a unui secretar de stat de la Botoşani în Ministerul Agriculturii nu a ajuns încă pe masa ministrului Daniel Constantin. Acesta a declarat, duminică, la Botoşani, că de la filiala Botoşani a PC nu vor fi secretari de stat în ministere, dar cel mai probabil din următorul mandat, care va începe în noiembrie „voi avea grijă ca un reprezentant al Partidului Conservator să ocupe o funcţie importantă la nivel central„, a adăugat Constantin.

În ceea ce priveşte propunerile din partea PSD şi PNL, acesta a precizat că până la această dată nu a primit nicio propunere în acest sens. 

Eu aştept propunerile lor. Este adevărat că ministrul are oarecum ultimul cuvânt în ceea ce înseamnă propunerile care vin de la PNL,  PSD sau PC, pentru că este foarte important pentru el să lucreze într-o echipă şi să lucreze cu oameni pe care ministrul îi consideră a fi profesionişti”, a mai spus ministrul Agriculturii.

PNL Botoşani a avansat două propuneri pentru funcţia de secretar de stat, respectiv Gheorghe Sorescu, la Ministerul Finanţelor Publice sau la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, şi Ionică Nechifor, la Ministerul Agriculturii.

One thought on “Ministrul Agriculturii nu a primit încă propuneri de secretari de stat de la Botoşani

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ce propuneri sa primeasca daca astia din PNL nu au oameni pe care sa-i trimita. Nu exista capabilitate in nimic ceea ce inseamna PNL, asta e!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *