Senatorul PSD Dan Şova: Atac la Flutur, Roman, Ada Macovei şi Viorel Şerbănoiu

Dan Sova la Botosani
Dan Sova la Botosani

Senatorul PSD Dan Şova a adus acuzaţii dure, duminică, cu prilejul lansării candidaţilor USL la alegerile locale, la adresa unor şefi de deconcentrate din Botoşani. Atacurile social-democratului au fost îndreptate către fostul prefect Cristian Roman, primarul Cătălin Flutur, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Ada Macovei, dar şi către şeful Poliţiei Botoşani, Viorel Şerbănoiu.

Dan Şova a precizat că până la Bucureşti s-a auzit de numele acestora şi de faptele lor.

Ce doi candidaţi ai USL au o anumită reticenţă în a da nume şi atunci am să vă spun eu nişte nume, pe care noi le-am auzit pe la Bucureşti. Să îl ţinem în continuare pe domnul Flutur în funcţie, înseamnă a ţine nişte oameni cum e domnul prefect Roman, care discuta cu primarii PSD-ului cu cătuşele pe masă sau cu adeziunea la PDL. Noi aşa am auzit la Bucureşti. Înseamnă domnul Şerbănoiu, şeful Poliţiei judeţene şi finul de cununie al domnului Flutur. Stau şi mă întreb, la dispoziţia cui o fi ordinea publică în judeţul ăsta, dacă finul trebuie să se ducă la naş şi din când în când cu plocon. Domnul Flutur mai înseamnă şi doamna Ada Macovei, care am înţeles că este unul dintre cei mai intransigenţi luptători ai PDL-ului care a schimbat toţi directorii de şcoli exclusiv pe criterii politice. Mai înseamnă şi domnul Mihai Ştefan, şeful Direcţiei Judeţene de Poştă, care ameninţă poştaşi pe care noi, pe unii dintre dânşii, am vrut să-i punem să candideze pe listele USL. Ce am vrut să vă spun în câteva cuvinte a fost că a ajuns până la Bucureşti o poveste întreagă despre o mafie care stă în spatele domnului Flutur şi care pe 10 iunie trebuie trimisă la locul ei, cel puţin în opoziţie, iar dacă autorităţile vor decide, mă refer la parchet şi la instanţă, probabil chiar acolo unde le este locul„, a fost discursul lui Dan Şova.

10 thoughts on “Senatorul PSD Dan Şova: Atac la Flutur, Roman, Ada Macovei şi Viorel Şerbănoiu

  1. cata dreptate ai d-nule dan sova,dat totusi roman e numit inspector guvernamental,de ce? subprefectul la fel e fost pdl-ist….iata ce declara roman pe 5 mai..Întotdeauna am respectat rigorile impuse calităţii de înalt funcţionar public, de prefect al unui judeţ. Cred că sunt unii care ar trebui să se roage la bunul Dumnezeu să rămân în această funcţie sau într-una similară, pentru că dacă plec şi nu mai îmbrac haina de prefect, pe care am purtat-o cu onoare şi demnitate, s-ar putea să vorbesc.
    Şi întotdeauna voi vorbi cu documente în spate. Poate veţi vedea un alt Cristian Roman, fost prefect al judeţului Botoşani, care va putea vorbi liber şi deschis şi cu documente”, a spus tăios Cristian Roman. (Lavinia Preda) vezi art. din 5 mai 2012

  2. este corect ce spune cetateanul de mai sus: ce merite are fostul prefect cristian roman de este numit inspector guvernamental? raspunsul este urmatorul: a fost imparatul rosu al judetului asa cum i se placea sa i se spuna sau mai precis a tras sforile pentru raii judetului, a distrus acest judet din toate privintele, a baut si mincat si atit.
    despre serbanoiu de la politie singurul merit pe care il are este faptul ca a reusit sa se insoare si in Botosani. apropo, acum se pregateste sa lipeasca afise pentru pdl asa cum a facut si in 2008. in rest traiasca statul mafiot Botosani.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Reamintesc ca domnul Serbanoiu era sef si inainte de a fi cununat de domnul Flutur,asa ca nu Flutur l-a pus sef.

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Astia in loc sa-si vada de candidaturile lor, se leaga de ale celorlalti candidati din opozitie. Asta semnifica faptul ca „ceilalti”, adica Flutur, Tabuleac, etc. sunt niste adversari de temut. Declaratia lui Sova e dovada clara ca PSD-istilor le e frica de ei.

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Mai antisemitule, nu tu il tii pe Flutur in functie, dobitocule, il tinem noi, alegastorii botosaneni. Si ce vei face in continuare, criminalule, il duci la Auscwwitz si-i dai foc? Dobitoc antisemit caruia ar trebui sa i se spuna nu Sova, ci Sovinul! Creier ars, azi stateai cu limbricul la cur in emisiune cand erai intrebat de hotul tau coleg de la invatamant, manga sau mangan, cum i s-o mai fi spunand!

  6. pentru je:
    Ai dreptate , era sef si inainte de-al fi cununat flutur. a mai fost si pe la Vrancea. nu ar fi rau sa-i intrebi pe vrinceni de meritele lui serbanoiu.
    ce a facut in Vrancea a facut si la Botosani. Adica , nimic. decit ,, hai noroc,, pe la diferitele sindrofii. pa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *