Soferi prinsi bauti la volan. Recordul de alcoolemie: 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat

Trei soferi au fos depistati bauti in traffic, in urma unor raziii ale politistilor rutieri. În noaptea de 11 spre 12 mai, în jurul orei  01.50, a fost depistat în trafic, pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoşani, autoturismul condus de Alexandru B. de 27 ani,  din sat Cătămărăști Deal.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i recoltate probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Simbata seara, în jurul orei 19.20, a fost oprit în trafic, pe Calea Națională din municipiul Botoșani, autovehiculul înmatriculat Bulgaria, condus de Stelian B.  de 57 ani, din comuna Brăeşti, judeţul Botoșani.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Județean Botoșani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În aceeaşi seară, în jurul orei 23.30, Sergiu B. de 19 ani, din comuna Frumușica, a fost depistat conducând un autoturism pe strada Marchian din municipiul Botoșani.  Tânărul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost condus la Spitalul Județean Botoșani unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Toţi cei trei conducători auto sunt cercetaţi sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, cauzele urmând a fi soluționate procedural.

One thought on “Soferi prinsi bauti la volan. Recordul de alcoolemie: 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat

  1. macar nu s-au opus probelor de sange:).e pacat pentru ca sunt din ce in ce mai multe cazuri si tinerii ajung prea tarziu sa realizeze ca isi distrug viitorul singuri.eu sunt in aceeasi situatie astept de jumatate de an poate putin mai mult sa am primul proces ca sa imi dea verdictu.cine stie dupa poate imi dau 1an restrictie:).ar trebui sa se implice mai mult politia cu forumuri,afise si multe altele.numai bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *