Peste 500 de participanti la lansarea candidatilor USL

lansare candidat USLPeste 500 de membri si simpatizati USL au fost prezenti, duminica, la Casa Sindicatelor cu prilejul lansarii candidatilor la alegerile locale din 10 iunie. Acestia s-au adunat in fata sediului PSD, iar de acolo au pornit intr-un mars spre Casa Sindicatelor. Pe drum acestia au scandat: „Portariuc primar!”, „USL,victorie”.

In sala, cel care a intretinut atmosfera si i-a incitat pe participanti sa aplaude si sa strige „USL” a fost Ion Ilie, directorul Centrului Judetean de Creatie Populara. Pina la venirea invitatilor, acesta a facut repetitie cu sala.

Haide, aplauze. Sunteti tineretul. Haideti cu totii: USL. Portariuc primar. Turcanu –presedinte la CJ. Hai balconul, strigati cat se poate”, le spunea Ilie celor participanti.

La Casa Sindicatelor au fost lansati candidatii la Consiliul Judetean si Consiliul Local, candidatul la Primaria Botosani si candidatul la presedintia Consiliului Judetean.

La eveniment au fost invitati sa participe Victor Ponta , liderul PSD si Crin Antonescu, liderul PNL, insa nu au onorat invitatia.

Doar Daniel Constantin, liderul PC si ministrul Agriculturii va fi prezent.

3 thoughts on “Peste 500 de participanti la lansarea candidatilor USL

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cat de penibil sa pui multimea sa strige asta. Daca ati putea i-ati si obliga sa va aclame, hotilor! Nu va e rusine!

  2. Hotii de la PDL in frunte cu Flutur si Gheorghita deja tremura cand vad forta USL in Botosani!Au mai ramas cateva saptamani!Hai USL!Sa se faca dreptate!

  3. anda, ai uitat ca ai stat ragusita 3 luni dupa mitingul pdl de la sala sporturilor. asa ca ciocu mic. cred ca-ti amintesti cind ne povesteai de entuziasmul care te-a cuprins atunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *