Peste 9500 de voluntari au participat, sâmbătă, la curățenia județului

Peste 9500 de voluntari au participat, sâmbătă, la acțiunea de curățenie din cadrul campaniei “Let’s Do It, Romania!”.  Cifra este una parțială, întrucât nu au fost comunicate încă toate datele de la coordonatorii echipelor din județ. Cei peste 9500 de voluntari au adunat peste 5000 de saci de deșeuri, cantitatea fiind mult mai mică decât în anii anteriori.  Numai în municipiul Botoșani au participat circa 2000 de voluntari.

“Ne bucurăm, ca și în anii trecuţi, de un număr foarte mare de voluntari care au participat la acţiunea de curăţenie pentru că în fază iniţială avem deja 9500 voluntari, dar mai bine de jumătate dintre coordonatori nu au raportat încădatele. Cel mai important lucru, însă este faptul că, faţă de anii anteriori, au fost mai puţini saci, ceea ce înseamnă că ne-am atins ţinta cu care am pornit în primul an”, a declarat Paul Vieru, coordonator județean al campaniei „Let’s Do It, Romania”.

Pentru prima dată, în cadrul acestei campaniei, colectarea deșeurilor s-a făcut selectiv. Cei mai mulți saci cu deșeuri reciclabile au fost strânși în municipiul Botoșani, respectiv 651.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *