Primarul şi preşedintele CJ au participat la acţiunea de ecologizare Let’s Do It, Romania!

ecologizare campanie Let s do it, RomaniaPrimarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, şi preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac, au participat, sâmbătă, la acţiunea de ecologizare Let’s Do It, Romania! derulată atât la nivelul judeţului Botoşani, cât şi la nivel naţional.

Cei doi au fost alături de circa 500 de membri ai Mişcării pentru Botoşani care s-au implicat în campania Let’s Do It, Romania!.

„Este şi o acţiune civică şi una de mediu. Pe lângă curăţenia pe care o facem, este şi o acţiune civică, pentru că am văzut foarte mulţi copii, am văzut adulţi, am văzut bătrâni care au făcut lucrul acesta”,  a spus primarul Cătălin Flutur, care i-a criticat pe „colegii de la USL care sunt cu toţii la o bere la Belvedere”.

ecologizare campanie Let s do it, RomaniaŞeful CJ susţine că implicarea sa în această campanie s-a impus pentru „a da un exemplu populaţiei”.

Judeţul nostru şi oraşul nostru deţin un cadru natural atât de generos încât este păcat să nu avem grijă de el şi una din condiţiile esenţiale pentru a a asigura traiul decent pentru locuitori este curăţenia. Puterea exemplu este un demers prin care îi putem sensibiliza pe toţi membrii comunităţii noastre”,  a afirmat Mihai Ţâbuleac.

El a subliniat că proiectele implementate de Consiliul Judeţean, în special ce de realizare a unui sistem integrat de gestionare a deşeurilor, arată interesul actualei administraţii pentru mediu.

4 thoughts on “Primarul şi preşedintele CJ au participat la acţiunea de ecologizare Let’s Do It, Romania!

  1. Ce bine daca ar fi in fiecare an alegeri……!!!!!!!!!
    Sa faca astfel ceva util acesti tovarasi care ,,mulg” bugetul local!

  2. este bine ce au facut. este un fel de practica intrucit dupa alegeri singurele locuri de munca disponibile pentru ei sint la cules gunoaiele acestui judet.
    l-au condus prost iar cantitatea de gunoaie este foarte mare. Daca conduceau bine acest judet, tibuleac cu fluturas si roman alias imparatul rosu ajungeau in cartea de istorie. asa au ajuns la gunoi.
    PS. imi cer scuze pentru salariatii de la salubritate, poate am jignit aceasta profesie, insa le spun: cinste lor caci isi cistiga o piine in mod cinstit .

  3. Asta e campanie electorala .Vedeti dv in aceste poze cum ca Flutur si Tibuleac ar avea vreun sac in mana si culeg gunoaie??? Eu n-am vazut in nicio poza cum ca ar culege ceva .Ei doar fac poze !Stiti povestea lui Mos Ion Roata?,,Eu am inteles, dar tot n-am priceput!”

  4. Sper sa plece cat mai repede PDL-istii astia care pozeaza frumos.Au furat destul. Strategia cu schimbarea culorii exprima disperarea, certitudiii ne ca daca ramaneau portocalii nu aveau nici o sansa. Asa ce si-au zis? Schimbam culoarea ii tragem cu mediul si prostii n-o sa stie cine e „MISCAREA PT BT” Ei da.Nu va mai voteaza nimeni…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *