Fostul prefect Cristian Roman, numit inspector guvernamental

Prefectul Cristian Roman
Cristian Roman

Hotărârile de Guvern privind numirile lui Adrian Constantinescu în funcţia de prefect al judeţului Botoşani, respectiv a lui Sebastian Tocariu în funcţia de subprefect au fost publicate, vineri seară, în Monitorul Oficial.

Potrivit acestora, cei doi sunt numiţi temporar pe funcţiile respective.

De asemenea, în Monitorul Oficial de vineri au fost publicate şi hotărârile de Guvern privind încetarea exercitării funcţiei publice de prefect al lui Cristian Roman, respectiv subprefect al Silvaniei Tudorache.

Cristian Roman este numit prin Hotărâre de Guvern inspector guvernamental, având în vedere că este înalt funcţionar public.

2 thoughts on “Fostul prefect Cristian Roman, numit inspector guvernamental

  1. COANE…..ia te de mana cu POPOVICI….si mergeti si numarati va banii !!!!!!!!!!!!!!!!!!nea m saturat de voi!!!!!!!!!!!!!!!luati l si pe cumatrul GHIORGHITA!!!!ca si el s a imbogatit ca si voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. nu este bine ca la numit inspector guvernamental, corect ar fi fost inalt functionar public incompetent, asemenea tuturor care au detinut aceste functii. astia de teapa lui cristian roman merita numai dispret, intrucit prin prostia de care au dat dovada in conducerea acestor judete au pricinuit numai necazuri oamenilor. mai pe romaneste nu au facut nimic, au fost buni numai de petreceri, ciolhanuri si alte matraplazicuri. rusine sa le fie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *