Membrii Mişcării pentru Botoşani participă la campania de ecologizare

sigla Miscarea pentru BotosaniMembrii Mişcării pentru Botoşani vor participa, sâmbătă, la acţiunea de curăţenie, organizată în cadrul campaniei “Let’s Do It, Romania!”.

Având ca principiu traiul într-un mediu sănătos şi curat, dar şi dorinţa de a păstra oraşul verde, membrii Mişcării pentru Botoşani, însoţiţi de cei doi candidaţi la Primăria Botoşani-Cătălin Mugurel Flutur şi Consiliul Judeţean Botoşani-Mihai Ţâbuleac, se vor alătura celor câteva mii de botoşăneni care şi-au anunţat intenţia de a face judeţul curat.

Circa 300 de membri ai Mişcării pentru Botoşani vor pleca, în jurul orei 9.00, de la sediul partidului, către Parcul Tineretului, unde se vor împărţi pe echipe şi se vor deplasa în mai multe zone ale oraşului pe care le vor ecologiza.

Participarea Mişcării pentru Botoşani la campania “Let’s Do It, Romania!” reprezintă o nouă acţiune de implicare în activităţi de protejare a mediului înconjurător.

Reamintim că, în această primăvară, membrii Mişcării pentru Botoşaniau fost implicaţi în mai multe acţiuni de plantare pomi şi ecologizare la Dorohoi şi Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *