Echipa USL, prezentata la intalnirea cu presa. Vezi declaratiile candidatilor!

USL echipaIntreaga echipa USL care a intrat in lupta electorala a fost prezentata, vineri, in cadrul unei conferinte de presa. Gheorghe Marcu, liderul PSD Botosani, a declarat ca puterea USL consta in echipa si ca echipa USL este cea mai buna, cu suficienta pregatire si competenta profesionala. Marcu a dorit colegilor sai victorie pe 10 iunie.

La inceputul saptamanii a avut loc schimbarea la Bucuresti si speram ca prin aceasta echipa, pe care o aveti in fata dumneavoastra, schimbarea va fi materializata si in data de 10 iunie cand, colegii care se afla in fata dumnevoastra vor candida fie pentru functia de primar, consilier municipal si consilieri judeteni. In opinia noastra, cred ca este cea mai buna echipa. Sunt iubitori de oameni, sunt loiali pentru functia pentru care candideaza si sper ca viata cetatenilor din municipiul si judetul Botosani va fi mult mai buna decat cea precedenta„, a spus Marcu.

La randul sau, Ovidiu Portariuc, candidatul USL la Primaria Botosani, a mentionat ca e timpul pentru o schimbare la Botosani si ca Botosaniul trebuie sa aiba o directie si un plan de dezvoltare.

USL echipaEchipa pe care o prezint este o echipa de oameni noi, de profesionisti, de manageri, de oameni care au realizat ceva in domeniile lor de activitate, de oameni pasionati, daruiti si puternici. Oameni cu care putem schimba soarta Botosanilor. Vreau sa redam speranta botosanenilor, ca se poate trai frumos, ca se pot dezvolta in acest ora„, a spus Portariuc.

Sunt sigura ca suntem echipa de care Botosaniul are nevoie, sunt sigura ca nu-i vom dezamagi niciodata pe cetatenii din Botosani si vom fi cei care vom aduce schimbarea in Botosani„, a spus Catalina Lupascu, candidat pe listele de consilier local USL.

Candidez pentru Consiliu Judetean, pentru ca eu cred cu toata taria in destinul si viitorul judetului Botosani. Nici in visele mele cele mai negre nu pot accepta ca echipa pedelisto= cu Miscarea pentru Botosani vrea sa trimiat judetul lui Iorga, al lui Enescu, al lui Eminescu si Luchian sub cizma Sucevei. Vom avea grija ca botosanenii sa-si pastreze judetul„, a spus Vazdoaga.

2 thoughts on “Echipa USL, prezentata la intalnirea cu presa. Vezi declaratiile candidatilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *