A început bătălia electorală! Flutur și Portariuc şi-au dat mâna la panoul de afişaj electoral

Ovidiu Portariuc si Catalin FluturCampania electorală a fost lansată, joi noapte, de candidații Mișcării pentru Botoșani și USL prin lipirea afişelor electorale pe panourile din principalele zone ale orașului. La un moment dat, echipele celor două partide s-au intersectat pe traseu motiv pentru candidaţii lor să dea mână, urîndu-și reciproc succes în alegeri.

Echipa verzilor reprezantată de Mișcarea pentru Botoșani, condusă de primarul Cătălin Flutur și președintele CJ Botoșani, Mihai Țâbuleac, i-a surprins pe membrii USL conduși de candidatul lor la Primărie, Ovidiu Portariuc și vicepreședintele CJ Botoșani, Cătălina Lupașcu prin numărul mare de participanți la marșul organizat.

Cei doi contracandidați și-au dat mâna respectuos în faţa panoului de afișaj electoral, după care fiecare și-a continuat drumul. De altfel, Mișcarea pentru Botoșani a făcut din noaptea deschiderii campaniei electorale un adevărat spectacol. În afară de faptul că toți membrii partidului condus de Flutur erau îmbrăcați în  verde și-și încurajau candidații cu lozinci care mai de care, aceștia au poposit la fiecare sediu de partid din cele înscrise în bătălia electorală, aplaudînd câteva secunde bune.

Primarul Cătălin Flutur a expliat gestul prin aceea că Mișcarea pentru Botoșani își dorește o campanie curată, cinstită și fără atacuri la persoane, fapt pentru care au început lupta electorală aplaudîndu-șu adversarul în semn de respect. Echipei de susținători ai primarului Cătălin Flutur și președinteului Mihai Țâbuleac s-a alăturat și fostul șef la municipiu al liberalilor, Gheorghe Iavorenciuc.

La sediul PNL, acesta nu s-a ferit să facă câțiva pași mai în față, aplaudând frenetic, cot la cot, cu noii săi colegi de partid. Alaiul verde s-a oprit, înainte de a ajunge la sediul social-democraților și la sedile Primăriei Botoșani și a Consiliului Județean unde, la fel, nu au lipsit aplauzele. La sediul PSD, în afară de aplauze, membrii Mișcării pentru Botoșani au înconjurat sediul. Reprezentanții USL, inferior numeric, și-au făcut simțită prezența în prima noapte din campania electorală doar prin lipirea afișelor pe panourile destinate acestora.

Campania electorală se va încheia pe 9 iunie, la ora 7.00

2 thoughts on “A început bătălia electorală! Flutur și Portariuc şi-au dat mâna la panoul de afişaj electoral

  1. E, lui Flutur au apucat sa-i vina banii de la MRU. E usor sa faci campanie cand ai bani; sa vedem cati vor mai roi in jurul lui cand punga va fi goala.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Saracu’ Portariuc cred ca i-a tremurat rau mana. Cred si eu la ce om l-a salutat. Oricum e clar ca nu are nicio sansa in fata lui Flutur pentru ca nu promite nimic si nu in sensul de vorbe goale, ci in sensul conduitei pe care o are ca „viitor primar”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *