Şi-a reclamat fiul pentru că a furat telefonul mobil al unui coleg de clasă

Joi, 10 aprilie, în jurul orei 09.10, în urma unui apel telefonic, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani s-a deplasat la Liceul Dimitrie Negreanu din municipiul Botoşani, unde R.L., din comuna Cristeşti, judeţul Botoşani, sesiza faptul că fiul său, I.M.G., în vârstă de 17 ani, i-a sustras unui coleg telefonul mobil, după care a fugit de la şcoală.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit faptul că tânărul l-a rugat pe un coleg de clasă să-i împrumute telefonul mobil pentru a vorbi cu cineva, însă după încheierea convorbirii, a fugit din clasă.

Echipa operativă l-a căutat pe acesta la domiciliu, dar din discuţiile purtate cu mama sa a reieşit faptul că nu a mai venit acasă.

Jandarmii i-au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Prejudiciul , în valoare de 500 de lei, nu a putut fi recuperat. În data de 03 aprilie, acelaşi tânăr a mai cerut telefonul unui copil, în faţa Liceului cu program sportiv , pentru a vorbi cu cineva, după care a fugit printre blocuri, ulterior vânzându-l pentru suma de 5 lei, ocazie cu care jandarmii i-au întocmit dosar tot pentru infracţiunea de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *