Strada Primăverii va intra în reabilitare anul acesta

tramvai 102Strada Primăverii va intra în reabilitare anul acesta. Cel puţin asta este promisiunea făcută de Executivul Primăriei Botoşani. Comisia de sistematizare a circulatiei a aprobat, miercuri, proiectul privind infrastructura rutieră de pe strada Primăverii, mai puţin calea de rulare a tramvaiului. Reprezentanţii Primăriei iau în calcul ca această stradă să fie reabilitată cu fonduri de la capitolul „reparaţii străzi”.

În aceste zile vom testa o soluţie nouă de reparare a dalelor de tramvai, o soluţie de injectare a betonului sub presiune şi care garantează cel puţin cinci ani de zile că va rezista. Vom vedea despre ce este vorba. Acum am aprobat schiţele şi partea de proiect. Nu am aprobat deocamdată partea de costuri. Rămâne ca proiectantul să facă partea de necesar de materiale, de costuri şi dacă vom mai lucra ceva şi la linia de tramvai, atunci vom scoate la licitaţie„, a spus viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

În zonă vor fi modernizate şi trotuarele. Strada Primăverii este una din străzile din municipiu pe care nu s-a intervenit de mulţi ani decât cu plombări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *