Ţâbuleac despre hotărârea CJ privind alocare fondurilor către primării: Voi pune hotărârea pe ordinea de zi dacă am cu cine să mă înţeleg

Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac
Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac

Preşedintele Consiliului Judeţean va repune pe ordinea de zi a şedinţei din luna mai un nou proiect de hotărâre privind distribuirea bugetelor către primării şi Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri doar dacă va avea cu cine să se înţeleagă. Cel puţin asta susţine Mihai Ţâbuleac, care aşteaptă şi decizia instanţei. Instituţia Prefectului a anulat în instanţă  hotărârea de Consiliu Judeţean prin care au fost repartizate cele 9,3 milioane lei din sumele defalcate din impozitul pe venit sau din taxa pe valoare adăugată.

Singurul motiv de aşteptare e determinat de faptul că trebuie să primim motivarea deciziei date de instanţă. Dacă am cu cine să mă înţeleg voi pune hotărârea pe ordinea de zi, dacă nu o să se tranşeze după 10 iunie, că de acum mult nu a mai rămas. Se vede treaba că cei care au făcut acest blocaj, respectiv consilierii judeţeni de la PSD şi PNL, de fapt nu consilierii judeţeni, ci liderii lor de partid, sunt convinşi că vor înregistra un aşa mare succes la alegerile din iunie, încât vor tăia şi spânzura. Cred că asta au în cap, iar eu sper din tot sufletul că cetăţenii acestui judeţ nu sunt chiar aşa de uşor de păcălit„, a spus Ţâbuleac.

În aceste condiţii, primăriile din judeţ vor trebui să mai aştepte fondurile alocate la începutul acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *