Directorii instituţiilor publice sunt ameninţaţi de Florin Ţurcanu, susţine deputatul Buhăianu

Deputatul Catalin Buhaianu
Deputatul Catalin Buhaianu

Deputatul Cătălin Buhăianu îl acuză pe liderul PNL Botosani, Florin Ţurcanu, că ameninţă şefii instituţiilor publice, dar şi simpli angajaţi cu pierderea locurilor de muncă. Buhăianu susţine că Mişcarea pentru Botoşani va asigura consultanţă juridică tuturor celor care sunt ameninţaţi de reprezentanţii USL în această perioadă.

Ameninţă în stânga şi dreapta, de la poştaşi că îi vor da afară, că îi vor prigoni şi se vor răzbuna pe ei. Toţi fermierii sunt păcăliţi constant,că personal s-a implicat în rezolvarea subvenţiilor la APIA. Vreau să spun că nu există niciun document oficial în acest sens, făcut de asociaţia domnului Nechifor (nr. preşedinte asociaţia Moldoovis)”, a spus deputatul PDL.

Acesta a precizat că Mişcarea pentru Botoşani va veni cu cazuri concrete pe parcursul campaniei.

4 thoughts on “Directorii instituţiilor publice sunt ameninţaţi de Florin Ţurcanu, susţine deputatul Buhăianu

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ma astept la orice de la Turcanu. El e obisnuit cu oile lui, cand nu-l asculta, sa sara cu bata. Turcanule, sa stii ca oamenii sunt altfel, putin (mai mult) diferiti de tine!

  2. Lasa-ne Bubaiule, ia pe ADA si plecati la mama dracilor, ca ne-ai saracit și mancat cu politica voastra. Nu ti-e rusine sa mai apari, hotule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *