Cătălin Buhăianu: Mişcarea pentru Botoşani va depune plângere penală împotriva PSD

Catalin Buhaianu
Catalin Buhaianu

Mişcarea pentru Botoşani va face plângere penală împotriva PSD, pentru instigarea botoşănenilor la comiterea de infracţiuni, a declarat deputatul PDL, Cătălin Buhăianu. Anunţul a fost făcută după ce candidatul PSD la Primăria Botoşani, Ovidiu Portariuc, a lansat un concurs prin care îi premiază cu sume impresionante de bani pe botoşănenii care vor denunţa mita electorală.

Cred că fiecare dintre noi putem să decupăm din ziare sau ediţiile electronice acea poză prin care domnul Portariuc a oferit personal cozonacii electoratului botoşănean şi să mergem cu toţii ca să ne ridicăm premiile de la PSD, pentru a intra în posesia banilor. Această campanie a USL nu este făcută de la Botoşani, ci este făcută de la Bucureşti de către echipele specializate de campanie ale USL, lucru demonstrat prin faptul că candidaţii USL Botoşani sunt incapabili să gândească proiecte pentru Botoşani”, a precizat Buhăianu.

Buhăianu susţine că USL duce o campanie electorală murdară, construită pe minciuni şi promisiuni deşarte şi plină de manipulări. El crede că această formaţiune politică va scoate în continuare „materiale de campanie de intoxicare”.

6 thoughts on “Cătălin Buhăianu: Mişcarea pentru Botoşani va depune plângere penală împotriva PSD

  1. FRAIERE!!!!!!!!!!!!!!!!!mai bine ti ai vedea sa ti pastrezi averea dobandita!!!!si sa te duci unde ti este locul!!!!langa SIMIONOVICI!!!

  2. Nu cumva vrei să-i pedepseşti pe cei de la PSD pentru că te-au scos din anonimat şi te-au făcu deputat? Ai uitat că erai un nimeni în drum? Tu eşti precum câinele care muşcă mâna care l-a hrănit. Fă-ţi un proces de conştiinţă şi vezi dacă mai are rost să bei suc de portocale…

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Asa si trebuie, asa si merita! Sa fie dati in judecata ca-si permit sa afirme tot felul de aberatii. Ei de fapt acum isi dau arama pe fata si trebuie sa apara si ei cu ceva in presa, chiar daca e vorba de un atac in opozitie (ei numai asta stiu sa faca). Ar trebui sa-si vada de campania lor!

  4. Mai bine ai linge mana care te-a hranit! Sa te duci cu amanta ta cu tot la balamuc. APROPO! Cand pleaca ADA MACOVEI. Ea este omul care a PDL-izat invatamantul Botosanean. Directorii numiti prin decizie semnata de ea trebuie demisi, sanctionati si pusi sa recunoasca cum erau obligati sa semneze pentru PDL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *