Bere din partea primarului Flutur pentru botosanenii care au vazut finala Europa League la terasa

bereBotosanenii care au urmarit, miercuri seara, finala Europa League 2012 au primit materiale promotionale si bere din partea primarului Catalin Flutur. Potrivit viceprimarului Florin Ghiorghita, primarul a oferit botosanenilor care se aflau la mai multe terase din municipiu 12 butoaie cu bere. In plus, acestia au primit o bricheta si cite un pix.

Nu este mita electorala sub nicio forma. Am considerat ca pina la urma trebuie sa sarbatorim si noi cumva finala respectiva. Foarte multa lume a iesit la terase. Am rugat si am discutat cu patronii teraselor respective si fiecare din ei au fost dispusi sa sponsorizeze, iar la o parte am platit noi berea respectiva. Domnul primar a vrut sa dea cate o bere gratis pentru cei care se uitau la meci. Nu a fost cu intentie electorala, nu li s-a spus voteaza. A fost cate un butoi de bere la 12 terase, dar nu cred ca s-au consumat toate„, a spus Ghiorghita.

3 thoughts on “Bere din partea primarului Flutur pentru botosanenii care au vazut finala Europa League la terasa

  1. Flutur ne ia de prosti, afirmind ca o dat el, asa, de amorul fotbalului, cite o bere celor care se aflau la finala de miercuri seara.
    Daca este sa sarbatorim ceva din fotbal, atunci de ce nu a dat cite o bere
    de fiecare data cind CS Botosani cistiga cfte un meci?
    Deci, situatia este clara – Flutur a dat mita electorala

  2. Nu era mita electorala, era doar o bere din banii dumneavoastra , stimati botosaneni. Ati platit berea cu varf si indesat decondand la greu panselute si gropi in asfalt si o sa mai platiti inca vreo doi ani daca nu stiti pe cine sa puneti stampila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *