Comunicat de presă Mişcarea pentru Botoşani: PSD incită la paranoia şi declaraţii mincinoase!

Ovidiu Portariuc impartind cozonaciÎn buna tradiţie a PSD, angajaţii de la Bucureşti ai partidului trimit în teritoriu manipulări foarte bine aranjate pentru a câştiga voturi! Ultima idee concepută în birourile de la Bucureşti este de a mitui într-o formă mascată electoratul.

Perversitatea ultimului pliant lansat pe piaţă de Bucureşti, prin gura lui Ovidiu Portariuc întrece orice limită de bun simţ! PSD „oferă” peste 9.000 de euro pentru cei care vor demasca mita electorală!

În primul rând, simpla declaraţie fără nici o dovadă va fi plătită cu 1.000 de euro. Prin urmare, orice persoană care doar declară că ştie ceva, poate fi plătit. Numai că, declaraţia mincinoasă pe propria răspundere se pedepseşte penal!

Apoi, dovada unui eventual plan de mită electorală, tot 1.000 de euro. Invităm toţi botoşănenii să decupeze fotografia alăturată în care Ovidiu Portariuc împarte cu mâna lui mită electorală şi să se ducă cu ea să îşi ceară banii la PSD!

Avertizăm botoşănenii că înregistrarea unei persoane fără acordul ei reprezintă o faptă penală şi se pedepseşte cu închisoare! În plus, orice înregistrare fără mandat judecătoresc nu are valoare în instanţă!

Acestea sunt dovezile că PSD şi laboratoarele lor de propagandă vor să îi incite pe botoşăneni să comită fapte penale în schimbul unor sume de bani!

4 thoughts on “Comunicat de presă Mişcarea pentru Botoşani: PSD incită la paranoia şi declaraţii mincinoase!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Politica USL este cumpărarea electoratului pentru a accede la ciolan după care urmează jaful făra margini și distrugerea a tot ceea ce au realizat alții cu multă muncă.Hai Mișcarea Pentru Botoșani!Botoșăneni,să fim responsabili și să nu lăsăm canaliile USL-iste sa ne cotropească.

  2. INTELIGENT COMUNICAT ! NU???
    Asadar sa stiti ca daca cumva dati mita si va filmeaza cineva e egal cu zero ca nu are ce sa va faca nimeni .Dati pachete in continuare ca nu se intampla nimic!!!!!
    ACESTA E MESAJUL!!!
    „Avertizăm botoşănenii că înregistrarea unei persoane fără acordul ei reprezintă o faptă penală şi se pedepseşte cu închisoare! În plus, orice înregistrare fără mandat judecătoresc nu are valoare în instanţă!”
    FOARTE INTERESANT COMUNICAT!!!

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nu le e rusine! Dupa ce ca au impartit cozonaci si au avut grija sa-si expuna afisele pe toate afisierele din oras, au tupeul sa apara sa spuna ca sunt dispusi sa plateasca pe cei care demonstreaza „mita” unor partide si sa mai atace opozitia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *