Hoţ de poşete şi lănţişoare, reţinut de poliţişti

catuse pe mainiUn tânăr care a băgat spaima în femei deposedându-le de lănţişoare şi bani a fost depistat şi reţinut. Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale – Poliţia municipiului Botoşani au dispus începerea urmăririi penale şi măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore în arestul IPJ Botoşani faţă de Cosmin S. de 17 ani, din municipiul Botoşani. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de tâlhărie.

În fapt, la data de 8 mai, în jurul orei 19.20, în timp ce se afla pe strada Cuza Vodă din municipiul Botoşani, Cosmin S. i-a sustras unei femei de 47 ani, din municipiul Botoșani, un lanțişor din aur, valoarea prejudiciului cauzat fiind de aproximativ 1.000 lei.

De asemenea, în noaptea de 6 spre 7 mai, în jurul orei 00.10,  tânărul, împreună cu Marian Ovidiu Z. de 21 ani, din municipiul Botoşani, aflându-se pe strada Octav Onicescu din municipiu, le-au sustras lui A.B. şi B.G., ambele din municipiul Botoşani, prin întrebuinţarea de violenţe, două poşete în care tinerele aveau bani şi bunuri, creându-le un prejudiciu total de 2.300 lei.  

Astăzi, 10 mai, poliţiştii vor sesiza Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă faţă de Cosmin S.

Totodată, continuă cercetările în vederea depistării şi a celuilalt tânăr, Ovidiu Marian Z., care în prezent se sustrage urmăririi penale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *