Ziua Europei, marcată la Biblioteca Botoşani

Ziua Europei este fi marcată, ca în fiecare an şi la Biblioteca Judeţeană „Mihai Eminescu” din Botoşani. Deja intrate în tradiţia acestei sărbători sunt colaborările cu minorităţile prezente în Judeţul Botoşani şi acţiunile desfăşurate în colaborarea cu acestea, cu ocazia zilei de 9 mai.

Anul acesta, Biblioteca etniilor va organiza manifestările „Preocupări sociale ale Comunității Armene din Botoșani”- expoziţíe de documente de arhivă – organizată cu sprijinul d-nei Viorica Popa, președinta Comunității Armene din Botoșani şi “Din viața minorităților naționale’”, o expoziție de ziare și reviste.

Tot la Biblioteca Etniilor se va vernisa  expoziția de lucrări artistico-plastice realizate de copiii de la Grădinița nr.4 Botoșani (Prof. Nela Miron, Nicoleta Iurescu, Aurelia Ceomîrtan), Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Botoșani (Prof. Ioan Miron) şi Grădinița nr.5 Botoșani (Prof. Mona Vlad), ORGANIZATOR EVENIMENT – Bibliotecar Ana Teletin .

 La Filiala instituţiei din Strada Primăverii, “Ziua Europei,La Bibliotecă”  este o acţiune în care bibliotecarii vor călători alături de copii prin Europa prin intermediul lecturii,a expoziiţilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *