Incredibil! Toţi candidaţii unui partid s-au retras din cursa electorală dintr-o comună din Botoşani

primaria ibanestiSituaţie nemaiîntâlnită într-o competiţie electorală. Toţi candidaţii unei formaţiuni politice s-au retras din alegeri.

Partidul România Mare a rămas fără candidaţi la Ibăneşti, după ce aceştia au decis retragerea din cursa electorală atât de la Primăria Ibăneşti, cât şi de pe lista Consiliului Local.

Opt candidaţi pentru funcţia de consilier şi candidatul pentru primar, Constantin Pascariu, au anunţat, marţi, Biroul Electoral de Circumscripţie din Ibăneşti că renunţă la candidaturi, invocând motive personale.

Dumitru Codreanu, liderul PRM Botoşani, a declarat că se va deplasa, joi, la Ibăneşti, pentru a vedea situaţie de acolo.

Am înţeles că doar o parte din ei. Voi merge acolo. Preşedintele PRM de acolo s-a retras. El candida pentru funcţia de primar. Acolo oricum nu era listă completă, dar au fost influenţaţi de actualul primar. Le-au promis ceva…Ori cu o comună, ori fără, noi mergem înainte”, a declarat, pentru BotosaniNews, Codreanu.

2 thoughts on “Incredibil! Toţi candidaţii unui partid s-au retras din cursa electorală dintr-o comună din Botoşani

  1. Lichele ,jeguri politice ,există peste tot,la toate formaţiunile politice….aşa că nu -i de mirare!În felul acesta se află gunoaiele care nu trebuie băgate în seamă!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cu atat mai bine, a ramas Ibanestiul fara o parte din comunisti. Foarte bine, fratilor! Tineti-o tot asa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *