IŞJ aşteaptă decizia Ministerului Educaţiei în privinţa camerelor video de la Bac

Daniel Botezatu, inspector general adjunct al
Daniel Botezatu, inspector general adjunct al

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean aşteaptă decizia Ministerului Educaţiei privind dotarea centrelor de bacalaureat cu camere video. În cazul în care se va renunţa la camerele video, şcolile vor putea folosi aparatura deja achiziţionată pentru activităţile proprii. Reprezentanţii IŞJ anunţă că profesorii care au avut probleme în anii anteriori, nu vor mai face parte anul acesta din comisii de corectură şi supraveghere.

Se pare că dorinţa noului ministru este de a nu accepta aceste camere. Aşteptăm o decizie, ca să ştim ce solicităm unităţilor de învăţământ. Sincer, şi eu sunt împotriva camerelor video la bacalaureat. Sper însă ca dispariţia camerelor să fie însoţită de aceeaşi intransigenţă în ceea ce priveşte tentativa de fraudare a examenului. Dacă vom avea din nou procent de 90% în toamnă, este clar că revenim de acolo de unde am plecat„, a spus Daniel Botezatu, inspector general adjunct al IŞJ.

Repre

One thought on “IŞJ aşteaptă decizia Ministerului Educaţiei în privinţa camerelor video de la Bac

  1. ISJ poate ca asteapta si decizia privind revocarea din functie a pdl-istei ADA MACOVEI. Oare mai stie un dram de chimie? Mie mila de ea saracuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *