Povestea unui orfan fără prea mult noroc!

Mihai Caldararu
Mihai Caldararu

Mihai a fost abandonat în centrul de plasament numărul 5 din Capitală încă din primele zile de viață. La şapte ani a fost mutat la centrul de plasament numărul 6, iar la 13 ani a fost agresat sexual de doi indivizi mai mari, de care şi acum îi este teamă.
Când credea că ar putea să depăşească trauma, Mihăiţă a fost mutat la un alt centru, unde a fost din nou supus relelor tratamente.  Cu toate acestea a reușit să termine Şcoala de Arte şi Meserii cu profilul confecţii-îmbrăcăminte, cât şi Şcoala Populară de Artă.
După 18 ani de când a fost părăsit de propria mamă, Mihai a fost reintegrat în familia sa.
Cu toate acestea, a găsit o mamă bolnavă de hepatita C, iar condiţiile în care trăia sunt greu de explicat. Chiar şi aşa, Mihai nu s-a dat bătut. Deşi şi el suferă de epilepsie, şi-a propus să triumfe în viaţă prin propriile forţe nedându-se bătut de la nimic. Astfel, l-a
auzit cântând compozitorul Adrian Ordean care l-a ajutat să-şi înregistreze câteva
melodii, iar Star Print l-a ajutat să îşi înregistreze gratuit şase piese: ”Cea mai mare dorinţă a mea este să mă lansez, însă nu dispun de resursele financiare necesare pentru a iniţia astfel de demersuri. Am putut doar să înregistrez un număr de şase melodii, iar câteva piese sunt compuse de mine”, a declarat Mihai.

La ora actuală, Mihai alături de cei cinci frați și mama lor trăiesc de pe azi pe mâine într-un demisol plin de igrasie din București. Singurul venit pe care îl are Mihai este pensia pe caz de boală în valoare de 200 lei. Ar vrea să muncească însă din cauza bolii  niciun patron nu se încumetă să îl primească.
Singura dorință a lui Mihai în prag de ziua lui de nastere ce va avea loc pe data de 25,05,2012 este să aibă ce pune pe masă.
Îmi doresc ceva de mâncare, , câteva sticle de ulei, faina, zahar, pâine, ceva de spălat, asta îmi doresc săntate de la Dumnezeu”, ne-a declarat Mihai Căldăraru.
Cine doreste sa-i ureze La multi ani , tanarului Mihai Caldararu nascut la data de
25,05,1986, avand CNP:1860525410019, poate sa o faca la numarul de telefon :
0724.713.999, sau adresa Mihai Eminescu nr 173, Sector 2, Cod Postal 020076.

One thought on “Povestea unui orfan fără prea mult noroc!

  1. Asta e un excroc din Bucuresti ! a fost arestat pt ca a prostit mai multa lume in 2004- 2005, 2008-2009 !!! actioneaza in an electoral ! Va face de nu va vedeti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *