Muncipalitatea vrea să mai pună 3000 de scaune pe Stadionul Municipal

stadion municipalLa ora actuală, Botoşaniul este în cărţi pentru promovare în Liga I şi vom duce la îndeplinire toate planurile pentru ca terenul să fie omologat, să putem să desfăşurăm fără nicio problemă meciurile de pe teren propriu, a declarat viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Acesta a afirmat că important este ca FC Botoşani să promoveze în prima ligă, iar dacă se va întâmpla acest lucru există termen de graţie de un an pentru a ducem la îndeplinire toate măsurile pe care le cere Comisia de omologare a stadioanelor.

Atunci, în anul următor, dacă vom promova, avem timp să le facem. Suntem la patru puncte de locul II şi există toate premizele să promovăm. Dacă câştigăm sâmbătă la Iaşi, deja trebuie să ne gândim foarte serios să găsim bani pentru echipă şi pentru a face modernizări„, a spus Ghiorghiţă.

El susţine că Stadionul municipal dispune la această dată de peste 9000 de locuri pe scaune, iar dacă echipa botoşăneană va ajunge în Liga I vor fi montate încă aproape 3000 de scaune.

One thought on “Muncipalitatea vrea să mai pună 3000 de scaune pe Stadionul Municipal

  1. consider ca cel care a scris articolul nu a practicat o disciplina sportiva si mai ales fotbalul.Daca ar fi fost documentat ar fi stiut ca exista un clasament numit „REAL”in care echipa din Botosani nu are sanse nici in visele cele mai nastrusnice.Singurele echipe ce intra in calcul sunt Viitorul,Delta si CSMS Is.Se pare ca doar presedintele „executiv”si membru a FRF intre doua transporturi de votca incearca sa justifice banii publici pe care primarul ia dat cu generozitate timp de 7 ani ca sa „promovom”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *