Prefectul propus de USL, Adrian Constantinescu: Nu voi accepta niciun fel de ingerinţă din partea nimănui

Adrian Constantinescu- prefect
Adrian Constantinescu

Principalul candidat pentru funcţia de prefect al judeţului Botoşani, Adrian Constantinescu, care ar urma să fie avansat în funcţie în cursul zilei de marţi, susţine că principalul său obiectiv în mandatul de prefect este acela de a asigura organizarea alegerilor locale din vara acestui an. El a declarat, pentru BotosaniNews, că nu va accepta niciun fel de ingerinţe în actul administrativ şi că va da dovadă de imparţialitate şi obiectivitate.

Obiectivul este asigurarea legalităţii în plan local a alegerilor locale din vara acestui an. În totalitate voi fi imparţial. Nu voi niciun fel de ingerinţe din partea nimănui. Voi fi în totalitate împotriva folosirii funcţiilor publice sau instituţiilor publice în scopul unor acţiuni sau manifestări electorale”, a spus Constantinescu.

Adrian Constantinescu este, în prezent, şeful Serviciului de inspecţie fiscală din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice. El ocupă această funcţie din 2006. Constantinescu are 40 de ani, este căsătorit, are un copil. Nu a fost niciodată membru al unui partid politic.

Constantinescu ar urma să facă echipă cu directorul Agenţiei de Prestaţii Sociale, Sebastian Tocariu, care a fost propus pentru funcţia de subprefect.

One thought on “Prefectul propus de USL, Adrian Constantinescu: Nu voi accepta niciun fel de ingerinţă din partea nimănui

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    da de ce nu l-au pus direct pe mafiotul suprem Paul Musteata? era prea strigator la cer, nu?
    stia si el asta si si-a trimis mana dreapta acolo! acum trebuie sa-l mai puna pe Musteata sef la finante ca sa inceapa sa mulga toate societatile comerciale de bani, asa cum facea pe cand era sef la garda.. halal schimbare! chiar sunt dezamagit de alegerea USL-ului. Vad ca incepe sa-si bage oamenii pe functii mafia spagarilor din PSD! Si Marcu parca s-a inrolat si el alaturi de mafioti! eu unul nu cred ca va mai votez!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *