Încep să apară nemulţumiri de la gradaţiile de merit, chiar dacă listele cu beneficiari nu au fost afişate

Maria Tiprigan
Maria Tiprigan

Dosarele pentru gradaţiile de merit au fost analizate anul acesta cu o mai mare atenţie. Cel puţin asta susţine liderul Sindicatului Învăţământului Preuniversitar (SIP), Maria Ţiprigan. Aceasta a precizat că au fost constatate doar câteva diferenţe între punctajul acordat de Inspectoratul Şcolar Judeţean şi de observatorii desemnaţi de sindicatele locale din învăţământ, însă acestea au fost corectate. Maria Ţiprigan susţine însă că au apărut deja nemulţumiri vizavi de acordarea acestor drepturi băneşti.

Ca şi sindicat voi susţine să primească gradaţiii de merit cât mai mulţi. Sunt cadre valoroase. Sunt unii care reclamă că dacă nu primesc gradaţii vor face sesizări la Ministerul Educaţiei , la Parchet. Peste tot. Trebuie să ai şi motive pentru care să faci astfel de acuze. Şi nici măcar nu s-au afişat rezultatele„, a spus Ţiprigan.

Anul acesta vor fi acordate la nivelul judeţului Botoşani 180 de gradaţii merit, iar solicitări sunt peste 300.

One thought on “Încep să apară nemulţumiri de la gradaţiile de merit, chiar dacă listele cu beneficiari nu au fost afişate

  1. Va conjur sa puneti mai multe poze cu D-na Maria Tipirig. Sunt indragostit lulea de dumneaei. Dorm cu poza ei sub pat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *