Directorii a trei şcoli, înlocuiţi în funcţii. Vezi cine sunt!

inspectoratul scolar BotosaniConsiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean a decis, miercuri, înlocuirea în funcţii a trei directori de şcoli. Din cei 15 directori ai căror mandate le-au expirat la sfârşitul lunii aprilie, doar trei vor fi înlocuiţi. În cazul celorlalţi s-a decis prelungirea mandatelor de conducere până la 31 august.

Potrivit lui Daniel Botezatu, inspector general adjunct al IŞJ, în locul directorul Şcolii Gorbăneşti, Loredana Dracinschi a fost numită cu delegaţie Mihaela Lupu. O altă schimbare a fost făcută şi la Hudeşti. În locul Laurei Minciună a fost numit Ştefan Marinel, iar la Şcoala Dângeni a încetat mandatul lui Constantin Andrei, fiind numită cu delegaţie Cristina Măntăluţă.

Directorii unităţilor de învăţământ din municipiu, cărora le-a expirat contractele, vor rămâne, în continuare, pe funcţii. Acestora li s-au prelungit mandatele până pe 31 august. Este vorba de Doina Prăştinaru-director la Grădiniţa 9 Botoşani, Ioan Hriţuleac, director la Grup Şcolar Dimitrie Neagreanu Botoşani, Corneliu Furtună-director la Liceul de Ştiinţe ale Naturii, Marilena Mardare-director la Liceul Pedagogic, Nicoleta Şuhan, director la Şcoala 10 Botoşani, precum şi în cazul celorlalţi directori cărora le-a expirat mandatul.

One thought on “Directorii a trei şcoli, înlocuiţi în funcţii. Vezi cine sunt!

  1. Dar Adei cand ii vene randul ca funia se apropie de par. A trecut epoca PDL-istă. USL are oameni de omenie, competenti si capabili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *