Incredibil! Maşină înghiţită de o groapă nesemnalizată

taxi in groapaCaz incredibil pe o stradă din municipiul Botoşani. Un autoturism taxi a fost „înghiţit”, miercuri seară, de o groapă imensă în asfaltul unei străzi. Incidentul a avut loc în cartierul Alexandru Donici, unde o firmă din Suceava, care executa lucrări pentru societatea de termoficare din Botoşani, a lăsat nesemnalizat un şantier întreg. Pe fondul ploii torenţiale de miercuri seară, groapa foarte adâncă din staţia taxi din Donici a fost acoperită de apă, iar taximetristul nu a observat-o şi a intrat cu toate cele patru roţi în ea.

Pentru că groapa era adâncă de aproape jumătate de metru, taximetriştul nu a mai putut scoate maşina, anunţând autorităţile. El a sunat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, iar două echipaje de pompieri, unul cu scara mecanică, iar celălalt cu troliul, au reuşit, după aproape două ore, să scoată maşina din groapă.

Taximetristul are intenţia de a se îndrepta împotriva municipalităţii şi firmei care se face vinovată de crearea şi nesemnalizarea imensului canal din Donici.

Veneam de la o comandă şi mă îndreptam spre staţia de taxi. Nu aveam viteză. Când am ajuns în groapa nesemnalizată, m-am speriat şi am ieşit pe cupolă afară. E o zonă nesemnalizată, fără lumină„, a declarat Cătălin Soprovici, şoferul taximetrului, care este şi proprietar al autoturismului Chevrolet Infiniti.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de la Biroul Rutier al Poliţiei Botoşani, dar şi unul de la Poliţia Locală. La scurt timp după eveniment, poliţiştii locali au adus la faţa locului, cu Dacia Papuc din dotare, un panou cu ajutorul căruia să blocheze strada.

Maşina a fost avariată, apa intrând şi în habitaclu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *