A început plombarea străzilor. Vezi unde se acţionează!

gropi in asfaltPrimăria Botoşani a început programul de reparare a străzilor pe care au apărut gropi, în urma ninsorilor abundente. Reparaţiile sunt efectuate de firma Conrec, cea care s-a ocupat de întreţinere şi reparaţii străzi timp de trei ani în municipiul Botoşani, până la sfârşitul acestei săptămâni când va fi desemnat câştigătorul noului contract. Reamintim că la licitaţia pentru întreţinere străzi în municipiul Botoşani s-au înscris pe de o parte societatea Tehnic Asist, iar pe de altă parte asocierea de firme Conrec şi Transporturi Auto.

S-a început cu străzile Primăverii şi Octav Onicescu, chiar dacă speram să facem treaba pe noul contract. Din păcate, se întârzie cu lămuririle, cu nelămuririle şi nu puteam să mai lăsăm străzile cu gropile care erau. S-a început de vineri cu plombarea şi putem lucra pe vechiul contract până pe 3 iunie„, a spus viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Plombarea se va face cu mixtură la rece, iar străzile care vor fi avute, de asemenea, în vedere sunt Primăverii-între Sucevei şi Octav Onicescu, Primăverii până în capăt la Linia unu şi ocolitor, după care va intra în peticire Calea Naţională.

Pe primul semestru al anului în curs au fost alocate 500.000 lei pentru capitolul întreţinere şi reparaţii străzi în municipiul Botosani.

One thought on “A început plombarea străzilor. Vezi unde se acţionează!

  1. Oare de ce sunt gauri pe drumurile publice ? Pentru ca in fiecare an se executa plombe de proasta calitate de catre acoliti ai primarului Flutur.Plombele din asfalt sunt o mana cereasca pentru edilii urbei,o forma de a-si indestula buzunarele cu bani publici..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *